HomeHL-GreeceΠοιος ήταν ο «Αυστραλός» που εκτέλεσαν στη Βούλα – Σύζυγος γνωστού μοντέλου και παίκτριας ριάλιτι

Ποιος ήταν ο «Αυστραλός» που εκτέλεσαν στη Βούλα – Σύζυγος γνωστού μοντέλου και παίκτριας ριάλιτι

Τι συνέβη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

O Γιάννης Μακρής, 47 ετών, ήταν γνωστός στην πιάτσα με το παρατσούκλι «ο Αυστραλός». Ήταν γνώριμος στην αστυνομία και καταγεγραμμένος στα αρχεία της Ασφάλειας, αφού είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών. Υπήρξε συμμέτοχος σε εταιρεία security, όπου μέρος του μετοχικού κεφαλαίου κατείχε και πρώην υπουργός.

Διατηρούσε υψηλό προφίλ κοσμικής ζωής με έντονη παρουσία σε μαγαζιά της Αθήνας και της Μυκόνου και ήταν παντρεμένος με ένα γνωστό μοντέλο, τη Βικτώρια Καρύδα, η οποία συμμετέχει στο ριάλιτι «My Style Rocks». Μαζί είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο Γιάννης Μακρής είχε απασχολήσει και τις Αρχές της Αυστραλίας για εμπόριο ναρκωτικών. Ο ίδιος μοίραζε τον χρόνο του μεταξύ Ελλάδας και Αυστραλίας την τελευταία δεκαετία, ωστόσο τον τελευταίο καιρό είχε επιλέξει να παραμείνει στην Αθήνα. Στην Αυστραλία υπήρξε ιδιοκτήτης ενός νυχτερινού κέντρου. Είχε κατηγορηθεί και για συμμετοχή σε θερμά επεισόδια που σημειώθηκαν σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο.

Χθες ο Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας εντοπίστηκε νεκρός με τραύματα από σφαίρες στην περιοχή της Βούλας.

Τι συνέβη

Ο Γιάννης Μακρής λίγο μετά τις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης και ενώ έβγαινε από το σπίτι του και κατευθυνόταν προς το αυτοκίνητό του δέχθηκε τα πυρά αγνώστου, ο οποίος εν συνεχεία διέφυγε.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ο 47χρονος είχε ήδη μπει στο αυτοκίνητο, όταν ο δολοφόνος τον πλησίασε από τη δεξιά πλευρά, στο παράθυρο του συνοδηγού, και πάτησε τέσσερις φορές τη σκανδάλη του όπλου του.

Το θύμα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έφερε τραύματα από όπλο, πιθανόν από εννιάρι πιστόλι, και βρέθηκε μέσα σε ένα αυτοκίνητο μάρκας smart στην οδό Τροίας.

Έφερε δύο τραύματα στο στήθος και ένα στην πλάτη, ενώ είχε δεχθεί τουλάχιστον τρεις σφαίρες. To σημείο αποκλείστηκε από την αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες, ενώ στον τόπο του εγκλήματος μετέβη και ιατροδικαστής.

1

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, ενώ ερευνάται εάν η δολοφονία σχετίζεται με την ένοπλη επίθεση που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης σε βάρος του 37χρονου Βαγγέλη Ζαμπούνη στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

2

zougla.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση