HomeΚΡΗΤΗΠήραν «φωτιά» οι επιτροπές που εξετάζουν τις αναρρωτικές άδειες στην Κρήτη!

Πήραν «φωτιά» οι επιτροπές που εξετάζουν τις αναρρωτικές άδειες στην Κρήτη!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με ρυθμούς εξπρές έχουν ξεκινησει τη λειτουργία τους οι Επιτροπές στην Κρήτη, εξετάζοντας από χθες τις πρώτες αναρρωτικές άδειες, με στόχο μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να έχουν τελειώσει και με τις 2500 που εκκρεμούν, όπως διαβάζουμε στο creteplus.gr

Όπως έχει αναφέρει ήδη ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη, η οποία δικαιώνει τον αγώνα που έγινε όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Σημειώνεται ότι από την προηγούμενη εβδομάδα έχει αρχίσει και η μεταφορά των φακέλων με τις αιτήσεις που είχαν… ταξιδέψει ως τον Πειραιά, πίσω στην Κρήτη, προκειμενου να διανεμηθούν ανάλογα το Νομό και να εξεταστούν από τις κατά τόπους επιτροπες.

Υπενθυμίζεται πως εδώ και 8 μήνες περίπου 2500 αιτήσεις από την Κρήτη, είχαν σταλεί στον Πειραιά, χωρίς να έχει γίνει το παραμικρό, παρά τις όποιες δεσμεύσεις είχαν δοθεί, πως το πρόβλημα θα αντιμετωπιζόταν άμεσα. Μέχρι που η λύση ήρθε μετά από την προσπαθεια των ασθενών και των τοπικών φορέων με πρώτο από όλα το ΕΚΗ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση