HomeΚΡΗΤΗΝέα δεδομένα για τους δικαιούχους του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης

Νέα δεδομένα για τους δικαιούχους του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης

Από την 1η Νοεμβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέα δεδομένα ξεκινούν από την 1η Νοεμβρίου για τους δικαιούχους του κοινωνικού εισοδήματος αλληλεγγύης επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου Γόρτυνας. Συγκεκριμένα οι δικαιούχοι του ΚΕΑ από 1η Νοεμβρίου 2018 θα πρέπει να γνωρίζουν ότι, τροποποιείται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων.

Σύμφωνα με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση με θέμα «Καθορισμός των όρων και προϋποθέσεων εφαρμογής του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης», για τις αιτήσεις που είναι εγκεκριμένες την 1η Νοεμβρίου, το ποσό της εισοδηματικής ενίσχυσης παραμένει σταθερό μέχρι τη συμπλήρωση έξι (6) μηνών. Μετά την πάροδο του εξαμήνου, οι δικαιούχοι υποβάλλουν νέα αίτηση, γιατί στη λήξη του 6/μήνου η αίτηση θα ανακληθεί.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσέρχονται στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Γόρτυνας. Το Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμησης της φτώχειας στην Κρήτη», ΕΣΠΑ 2014 – 2020, και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση