HomeΕΛΛΑΔΑΚατάθεση στις ελληνικές Αρχές έδωσαν οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Κατάθεση στις ελληνικές Αρχές έδωσαν οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαλεύκανση της υπόθεσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε θρίλερ εξελίσσεται η διαλεύκανση της υπόθεσης του θανάτου του Κωνσταντίνου Κατσίφα.

Αργά το βράδυ της Δευτέρας, οι γονείς του πέρασαν κάτω από απόλυτη μυστικότητα στο ελληνικό έδαφος και κατέθεσαν σε Έλληνες αστυνομικούς, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διατάξει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, Αργύρης Δημόπουλος, σύμφωνα με το Έθνος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι γονείς του 35χρονου ομογενούς επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο συγγενικού τους προσώπου και μετέβησαν στην Κακαβιά. Σε ειδικό χώρο, που παραχωρήθηκε για τον σκοπό αυτό, συνάντησαν τρεις αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., στους οποίους και έδωσαν κατάθεση. Τους είχε ζητηθεί να φέρουν μαζί τους την αστυνομική ταυτότητα του Κωνσταντίνου Κατσίφα και όσα άλλα επίσημα έγγραφα είχαν στο σπίτι.

Οι γονείς του 35χρονου κατέθεσαν ότι ο γιος τους είχε διπλή υπηκοότητα, ότι ήταν εγγεγραμμένος στα δημοτολόγια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ενώ για το περιστατικό δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν κάτι, καθώς δεν ήταν παρόντες. Οι δύο αυτές καταθέσεις προστέθηκαν στον φάκελο της δικογραφίας που άνοιξαν οι ελληνικές Αρχές, οι οποίες διερευνούν, μετά την εντολή του εισαγγελέα Αργύρη Δημόπουλου, εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εις βάρος των Αλβανών αστυνομικών. Ο φάκελος της υπόθεσης εστάλη χθες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Μυστήριο παραμένει το τι απέγινε το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου, το οποίο δεν έχει ακόμα βρεθεί, χωρίς να αποκλείεται να έχει κατασχεθεί από τις αλβανικές αστυνομικές Αρχές. Οι γονείς του και οι αδελφές του έχουν κάνει νομικές ενέργειες προς την Εισαγγελία Τιράνων να τους παραδοθεί, αν βρίσκεται στον φάκελο της σχετικής δικογραφίας.

enikos.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση