HomeHL-LifestyleΗ άλλη όψη της Μέγκαν -Είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο

Η άλλη όψη της Μέγκαν -Είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο

Σε περίπτωση που έμενε έγκυος, με τον πρώην της

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Συμβόλαιο εγκυμοσύνης» είχε βάλει η Μέγκαν Μαρκλ τον πρώην σύζυγό της να υπογράψει, για να βεβαιωθεί πως θα έχει κάθε δυνατή πολυτέλεια.

Στο αποκλειστικό ρεπορτάζ της Daily Mail, ένας στενός φίλος της τότε ανερχόμενης ηθοποιού, αποκάλυψε πως η Μέγκαν ανησυχούσε για το πώς θα γινόταν το σώμα της σε μια πιθανή εγκυμοσύνη – και για το πώς θα επέστρεφε σύντομα στην ενεργό δράση, που είχε ζητήσει από τον τότε σύζυγό της Τρέβορ Ένγκελσον να πληρώσει για έναν προσωπικό γυμναστή και έναν διατροφολόγο για να την βοηθήσει να επιστρέψει στα κιλά της.

Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρώην σύζυγό της, Τρέβορ ΈνγκελσονΗ Μέγκαν Μαρκλ με τον πρώην σύζυγό της, Τρέβορ Ένγκελσον

Η δούκισσα του Σάσεξ είχε επίσης ζητήσει νταντά για να την βοηθήσει, όπως είπε η πηγή στην Daily Mail. Η αποκάλυψη ήρθε λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Μέγκαν.

Τα «συμβόλαια εγκυμοσύνης» γίνονται όλο και πιο δημοφιλή στις ΗΠΑ, ιδιαίτερα στην πατρίδα της δούκισσας, το Λος Άντζελες.

Η Μέγκαν έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Suits» Η Μέγκαν έγινε γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «Suits»

Η Μέγκαν τότε, μόλις είχε αρχίσει την καριέρα της στην επιτυχημένη σειρά «Suits και δεν ήθελε να χάσει το άψογο σώμα της. «Ήρθε σε μια εποχή που σκέφτονταν να κάνουν οικογένεια, κάποια στιγμή στο εγγύς μέλλον» είπε η φίλη που κάποτε ήταν ιδιαίτερα κοντά στην δούκισσα.

«Έχει ένα ιστορικό με το βάρος στην οικογένειά της και πάντα φοβόταν πως θα πάχαινε κι αυτή, ιδιαίτερα δεδομένης της καριέρας που προσπαθούσε να χτίσει τότε. Κάθε φορά που παίρνει λίγο βάρος, φαίνεται αμέσως στο πρόσωπό της, και ήθελε να σιγουρευτεί ότι θα ήταν έτοιμη για να επιστρέψει σύντομα στην σταδιοδρομία της. Απαίτησε έναν προσωπικό γυμναστή και έναν διατροφολόγο τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά την εγκυμοσύνη. Είμαι σίγουρη πως είχε συζητηθεί και το θέμα της νταντάς, αλλά το κυριότερο θέμα της ήταν η υγεία και το βάρος της».

Και η φίλη πρόσθεσε: «Η Μέγκαν μπορεί μόλις τώρα να μπήκε στη βασιλική οικογένεια, αλλά πάντα ήθελε να την αντιμετωπίζουν ως πριγκίπισσα».

Η φίλη είπε επίσης πως κανένας δικηγόρος δεν συμμετείχε στη συμφωνία και πως ο τότε σύζυγός της είχε υπογράψει ένα άτυπο έγγραφο. «Μου είχε πει ότι τον έβαλε να υπογράψει κάτι, ίσως ένα χειρόγραφο έγγραφο. Ξέρετε τι λένε – χαρούμενη σύζυγος, χαρούμενη ζωή. Κι αυτός ήξερε ότι παντρεύτηκε κάποια που ανησυχούσε πολύ για την εικόνα της, και πως ανά περιόδους ήταν πολύ ανασφαλής με το σώμα της, και το δεχόταν. Δεν θα δεχόταν το ‘όχι’ σαν απάντηση και ο Ένγκελσον το ήξερε. Αλλά το τέλος του γάμου ήρθε προτού προλάβουν να ολοκληρώσουν τα σχέδιά τους.

Η δούκισσα του Σάσεξ περιμένει το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα ΧάριΗ δούκισσα του Σάσεξ περιμένει το πρώτο της παιδί με τον πρίγκιπα Χάρι

Ο Ένγκελσον και η Μέγκαν γνωρίστηκαν το 2004 προτού γίνει διάσημη από την τηλεοπτική σειρά και έβγαιναν για 6 χρόνια προτού τελικά αρραβωνιαστούν το 2010.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια τελετή μπροστά στη θάλασσα στη Τζαμάικα τον Σεπτέμβριο του 2011 παρουσία 100 φίλων και συγγενών,

Αλλά η σχέση τους άρχισε να καταρρέει όταν η Μέγκαν έφυγε για το Τορόντο για τα γυρίσματα της σειράς «Suits» ενώ ο Ένγκελσον έμεινε στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες. Το ζευγάρι τελικά χώρισε το 2013.

Η δούκισσα δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για τίποτα γιατί ζει κυριολεκτικά μια βασιλική ζωήΗ δούκισσα δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για τίποτα γιατί ζει κυριολεκτικά μια βασιλική ζωή

Ο Ένγκελσον έχει προχωρήσει στη ζωή του και μάλιστα νωρίτερα αυτό τον μήνα παντρευηκε την διατροφολόγο Τρέισι Κάρλαντ.

Ευτυχώς τώρα η Μέγκαν είναι μέλος της βασιλικής οικογένειας, η εικόνα της είναι ήδη προσεκτικά φροντισμένη και μπορεί να έχει κάθε πολυτέλεια που μπορεί να φανταστεί κανείς.

«Της αρέσει να την περιποιούνται, επομένως θα είναι σίγουρα πολύ ευτυχισμένη» προσθέτει η φίλη. «Πάντα ήθελε παιδιά και μια σταθερή οικογένεια, επομένως θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη. Θα είναι τέλεια ως μητέρα. Και το γεγονός πως θα μπορεί να τα έχει όλα – να είναι σύμβολο του φεμινισμού και της χειραφέτησης, καθώς και της μητρότητας και τμέλος της βασιλικής οικογένειας – είναι όλα όσα ήθελε».

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση