HomeHL-SportsΑΕΛ Ηρόδοτος 4-1

ΑΕΛ Ηρόδοτος 4-1

Από δύο γκολ Μπαργκάν και Νούνιτς

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα, η ΑΕΛ επικράτησε εντός έδρας με 4-1 του Ηροδότου την Τρίτη για τη 2η αγωνιστική του 8ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδος.

Έτσι, μετά την ήττα από τον Πανιώνιο στην πρεμιέρα, οι «βυσσινί» κατέκτησαν το πρώτο τους τρίποντο και έκαναν αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Ο Τζιανλούκα Φέστα χρησιμοποίησε αρκετές «ρεζέρβες», οι οποίοi και τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο κόντρα σε έναν αντίπαλο μικρότερης δυναμικότητα.

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίας και πήραν τη νίκη χάρις σε δύο γκολ των Μπαργκάν και Νούνιτς. Από την άλλη, οι Κρητικοί έκαναν ότι μπορούσαν αλλά η διαφορά ποιτότητας ήταν εμφανέστατη.

Πολύ καλός από πλευράς νικητών ήταν ο Κόεφ ενώ αν και αγωνίστηκε λίγο ο Χοτζάλι έδειξε καλά στοιχεία αποδεικνύοντας πως μπορεί να αποτελέσει μία πολύ καλή λύση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς και μόλις στο 5’ «άγγιξαν» το γκολ με το δοκάρι του Μπαργκάν. Τελικά, η υπεροχή τους «καρποφόρησε» στο 22’ με τον Νούνιτς να σκοράρει από το ύψος της μικρής περιοχής για το 1-0.

Η ΑΕΛ συνέχισε να έχει τα ηνία και στο δεύτερο μέρος και στο 56’ διπλασίασε τα τέρματά της με τον Μπαργκάν ενώ ο ίδιος παίκτης έγραψε στο 63’ το 3-0. Οι Θεσσαλοί όμως δεν σταμάτησαν εκεί αφού πέντε λεπτά αργότερα ο Νούνιτς ανέβασα τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ της τιμής και το κατάφεραν στο 80’. Ο Μασάδο μετέτρεψε σε γκολ το πέναλτι που κέρδισε από τον Γκοΐκοβιτς διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

Διαιτητής ήταν ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας), με βοηθούς τους Τριανταφύλλου (Αρκαδίας) και Παλαμίδα (Λακωνίας). Τέταρτος ήταν ο Θεοχάρης (Θεσσαλίας)

Κίτρινες: 77’ Μπέρτος, 87’ Φατιόν – 40’ Μάκο, 45’ Κοντογιάννης, 52’ Μπάμπης, 55’ Προβυδάκης

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Παϊτέρης, Μπέρτος, Χούμπτσεφ, Γκόλιας, Γκοΐκοβιτς, Φατιόν, Μπάλλας (75’ Πινακάς), Κόεφ (60’ Χοτζάλι), Νούσιος, Μπαργκάν (67’ Φρίουι), Νούνιτς.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κουράκης, Προβυδάκης (73’ Δαμιανάκης), Μπάμπης, Κανδυλάκης, Γιαλούσης, Κασαπάκης, Φραγκουλάκης (70’ Αργκιλέσι), Μάκο, Μασάδο, Κοντογιάννης, Κωνσταντινίδης (67’ Αμαραντίδης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση