HomeHL-SportsΆνετο 3-0 για τον ΟΦΗ επί της Νίκης Βόλου με χατ τρικ του Αραβίδη

Άνετο 3-0 για τον ΟΦΗ επί της Νίκης Βόλου με χατ τρικ του Αραβίδη

ΟΦΗ Νίκη Βόλου 3-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πήρε αυτό, που ήθελε και πλέον είναι στο χέρι του προκριθεί… Ο λόγος για τον ΟΦΗ, ο οποίος νίκησε χωρίς να φορτσάρει με 3-0 τη Νίκη Βόλου το απόγευμα της Τρίτης  στη 2η αγωνιστική του 7ου ομίλου του Κυπέλλου Ελλάδας.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Κρητικούς ήταν ο Χρήστος Αραβίδης, αφού έκανε χατ τρικ! Ο 31χρονος επιθετικός των «ασπρόμαυρων» άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία του Νίκου Παπαδόπουλου σε ένα, ματς, που ο έμπειρος κόουτς έδωσε χρόνο στις λεγόμενες ρεζέρβες.

Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι ο Αραβίδης και ο ΟΦΗ γενικότερα είχαν μια αναπάντεχη βοήθεια σε αυτή την επικράτηση τους… Και αυτή ακούει στο όνομα Γιάννης Ντινιωτάκης. Ο εν λόγω παίκτης των Θεσσαλών ήταν όχι απλά ο αδύναμος κρίκος των φιλοξενούμενων, αλλά ο… 12ος παίκτης των γηπεδούχων!

Ο Ντινιωτάκης υπέπεσε σε δύο πέναλτι ένα στην αρχή και ένα στο φινάλε του παιχνιδιού προδίδοντας έτσι την αξιέπαινη προσπάθεια, που κατέβαλε η Νίκη Βόλου, ομάδα που απέχει δύο κατηγορίες από τον ΟΦΗ.

Και ειδικά στη δεύτερη παράβαση η ενέργεια του Ντινιωτάκη χαρακτηρίζεται… προκλητική, αφού φάνηκε σαν να επιδίωξε απροκάλυπτα με τουλάχιστον ανόητο τρόπο να δοθεί πέναλτι υπέρ των Κρητικών!

Έτσι στην πραγματικότητα ο Αραβίδης τα έβαζε και ο Ντινιωτάκης τα… έδινε για λογαριασμό του ΟΦΗ.

Για την ιστορία, σε ένα ματς, που ο ΟΦΗ είχε την πρωτοβουλία και την κατοχή τα πράγματα ως προς το νικητή ξεκαθάρισαν γρήγορα…

Μόλις στο 3’ ο Αραβίδης ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, μετά από άτσαλο μαρκάρισμα του Ντινιωτάκη στον Ντίνα, ενώ το 2-0 έγραψε με κεφαλιά ο Αραβίδης, μετά από κόρνερ του Ντίνα στο 30’.

Στο β’ ημίχρονο ο ρυθμός έπεσε και οι γηπεδούχοι έκαναν περισσότερο συντήρηση δυνάμεων, ωστόσο, ο Ντινιωτάκη είχε διαφορετική άποψη, τράβηξε από την φανέλα τον Νοικοκυράκη, τον γκρέμισε χωρίς λόγο, αφού δεν φαινόταν να μπορεί να απειλήσει… Έτσι στο 86’ ο Αραβίδης ευστόχησε για δεύτερη φορά από τα έντεκα μέτρα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Από εκεί και πέρα, η ουσία είναι ότι πλέον ο ΟΦΗ έχει 4 βαθμούς και προηγείται στον όμιλο έχοντας ένα ματς περισσότερο, ενώ Κέρκυρα και Ξάνθη έχουν από 3 και 1 βαθμό αντίστοιχα, πέρα από τη Νίκη Βόλου, που έμεινε στο μηδέν.

Από τους νικητές, πέρα από τον MVPΑραβίδη, καλό παιχνίδι έκαναν και οι Ντίνας, Κοιλιάρας και Οικονόμου.

Από τους ηττημένους ξεχώρισε ο Μέτσε και ο Καρτσαμπάς.

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Βρέσκας (Πιερίας), είχαν κάποια λαθάκια οι νοηθοί: Ευθυμιάδης (Πιερίας), Δημόπουλος Μ. (Δυτ. Αττικής)

Κίτρινες: 81’ Οικονόμου – 24’ Καρτσαμπάς, 57’ Μέτσε, 82’ Ρόβας, 88’ Ταβάρες

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Σωτηρίου, Μπολάκης, Κοιλιάρας (77’ Νοικοκυράκης), Παπάζογλου, Κομεσίδης (57’ Μιχόγεβιτς), Οικονόμου, Νάστος, Δεληγιάννης, Ντίνας (89’ Καλαϊτζάκης), Σασί, Αραβίδης.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Γιώργος Κούτσης): Αποστολίδης, Ντινιωτάκης, Παπαδόπουλος, Καρτσαμπάς, Καντούσης, Μέτσε (66’ Ταβάρες), Τσεμπερίδης, Ρόβας, Μακένγκο, Δωματάς (74’ Ιορδανίδης), Βουκομάνοβιτς (58’ Τζιώρας).

Διαφήμιση
Διαφήμιση