HomeΣΠΟΡΜε επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες στίβου «Νεστόρεια»

Με επιτυχία στέφθηκαν οι αγώνες στίβου «Νεστόρεια»

Για 18η χρονιά στην Ιεράπετρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν το Σάββατο 27 Οκτωβρίου οι αγώνες στίβου «ΙΗ ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ» στο Δημοτικό παραλιακό γυμναστήριο της Ιεράπετρας. Τα «ΙΗ ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ» τα οποία οργανώνονται από την Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας προς τιμήν του Αγίου Μάρτυρος Νέστορος, προστάτη των αθλητών, πραγματοποιήθηκαν με την υποστήριξη της Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου σε συνεργασία με τον Δήμο Ιεράπετρας και το Γυμναστικό Σύλλογο «Γ.Σ. Λιβυκός».

Στην μεγάλη αυτή διοργάνωση που πραγματοποιείται για 18η συνεχή χρονιά συμμετείχαν και φέτος περισσότεροι από 300 αθλητές τόσο από την Κρήτη όσο και από άλλες περιοχές της χώρας.

Το παρόν στα φετινά «ΝΕΣΤΟΡΕΙΑ» έδωσαν οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Λασιθίου κ. Ιωάννης Γουλιδάκης και  κ. Νίκος Δασκαλάκης.

«Η Περιφέρεια Κρήτης – Π.Ε. Λασιθίου στηρίζει όλες τις αθλητικές δραστηριότητες του Λασιθίου αλλά και ολόκληρου του νησιού για την σωστή αθλητική διαπαιδαγώγηση των νέων  μας» τόνισε σε δηλώσεις του ο Περιφερειακός Σύμβουλος Λασιθίου κ. Ιωάννης Γουλιδάκης.

Από την πλευρά του ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Λασιθίου κ. Νίκος Δασκαλάκης επεσήμανε ότι τα «Νεστόρεια» αποτελούν για την Περιφέρεια Κρήτης-Π.Ε. Λασιθίου  ένα σημαντικό θεσμό που ως στόχο έχει μεταξύ άλλων την ανάδειξη του αθλητικού ιδεώδους, της αλληλεγγύης αλλά και της ευγενούς άμιλλας ανάμεσα στα νεαρά παιδιά. «Πρόκειται για ένα θεσμό που έχει αγκαλιάσει η Ιεράπετρα, το νησί μας αλλά και πολλές περιοχές της χώρας» επεσήμανε χαρακτηριστικά.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση