HomeHL-WorldΟ πιο τυχερός επιβάτης της πτήσης που συνετρίβη στην Ινδονησία

Ο πιο τυχερός επιβάτης της πτήσης που συνετρίβη στην Ινδονησία

Έχασε το αεροπλάνο λόγω της κίνησης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τύχη βουνό είχε το στέλεχος του υπουργείο Οικονομικών της Ινδονησίας Σόνι Σετιαβάν, ο οποίος δεν πρόλαβε την πτήση JT 610 της Lion Air, που συνετρίβη ανοιχτά της Ιάβας μεταφέροντας 189 ανθρώπους, λόγω της κίνησης!

Ο Σετιαβάν επρόκειτο να ταξιδέψει με άλλους συναδέλφους του αλλά η κίνηση που συνάντησε στο δρόμο προς το αεροδρόμιο του Σοκάρνο δεν του επέτρεψε να προλάβει την μοιραία πτήση του Boeing 737.

Ο Σετιαβάν πήρε την επόμενη πτήση με προορισμό το Πανγκάλ Πινάνγκ και έμαθε για την αεροπορική τραγωδία μόλις προσγειώθηκε εκεί.

Όπως είπε η πρωινή πτήση της Δευτέρας ήταν αυτή που χρησιμοποιούσε ο ίδιος και οι συνάδελφοί του μια φορά την εβδομάδα.

«Συνήθως παίρνω αυτή την πτήση – οι φίλοι μου κι εγώ πάντα μπαίναμε σε αυτή την πτήση. Δεν ξέρω πώς έτυχε να έχει τόση κίνηση. Συνήθως φτάνω στις 3 τα ξημερώματα στη Τζακάρτα αλλά τη Δευτέρα έφτασα στις 6:20 και έτσι έχασα την πτήση» περιέγραψε την τύχη του ο Σετιαβάν.

Ο ίδιος δήλωσε συντετριμμένος για τον χαμό των συναδέλφων του εξομολογούμενος ότι «μόλις έμαθα τα άσχημα νέα έβαλα τα κλάματα».

Την ίδια ώρα είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των σωστικών συνεργειών και των δυτών που βρίσκονται στη θαλάσσια περιοχή στην οποία συνετρίβη το αεροσκάφος της Lion Air χωρίς, ωστόσο, να περιμένουν να βρουν επιζώντες ανάμεσα στους 189 επιβαίνοντες στη μοιραία πτήση.

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση