HomeΚΡΗΤΗΗ ώρα της… απόφασης στη δίκη για το φονικό στις Πατσίδες

Η ώρα της… απόφασης στη δίκη για το φονικό στις Πατσίδες

Η πρόταση του εισαγγελέα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Έφτασε η ώρα της… απόφασης στη δίκη για το φονικό, που σημειώθηκε τον Οκτώβριο του 2016 στις Πατσίδες Ηρακλείου με θύμα έναν 69χρονο από τα Ανώγεια.

Στο εδώλιο κάθεται ένας 67χρονος, γνωστός Ηρακλειώτης λογιστής, ο οποίος από την πρώτη στιγμή υποστήριζε πως πρώτα το θύμα τον απείλησε με μία μαγκούρα κι ένα μαχαίρι κι εκείνος προσπάθησε να προστατεύσει τον εαυτό του. Μάλιστα, φέρεται να τραυματίστηκε και ο ίδιος κατά την συμπλοκή.

Η σημερινή συνεδρίαση του δικαστηρίου ξεκίνησε με την πρόταση του εισαγγελέα της έδρας ο οποίος πρότεινε την απαλλαγή του 67χρονου από την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ακροαματική διαδικασία διεκόπη αργά το απόγευμα της Παρασκευής και αναμένεται θα συνεχιστεί σήμερα με την πρόταση του εισαγγελέως, τις αγορεύσεις των συνηγόρων και των δύο πλευρών, αλλά και την απόφαση του δικαστηρίου.

Υπενθυμίζεται ότι η δίκη ξεκίνησε την περασμένη Τετάρτη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Νεαπόλεως και συνεχίστηκε σήμερα το πρωί με την ακροαματική διαδικασία να πραγματοποιείται μέσα σε κλίμα έντασης μέχρι αργά το απόγευμα, καθώς συγγενικά πρόσωπα και των δύο πλευρών είχαν κατακλύσει το χώρο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση