HomeHL-SportsΉθελε… κι άλλο ο Παπαβασιλείου

Ήθελε… κι άλλο ο Παπαβασιλείου

Ο προπονητής του Εργοτέλη σημείωσε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλο γκολ κόντρα στον Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου)

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με το… δεξί μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής ο Εργοτέλης, αφού επικράτησε 2-0 του Απόλλωνα Καλαμαριάς (Πόντου) την Κυριακή και ο Νίκκι Παπαβασιλείου δεν θα μπορούσε να μην είναι ικανοποιημένος.

Ο προπονητής των Κρητικών στάθηκε στη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του, σημειώνοντας ότι θα μπορούσαν να έχουν βάλει και άλλο γκολ.

Παράλληλα, στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει τα αποδυτήρια και υποσχέθηκε σκληρή δουλειά και στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Να ευχηθώ πρώτα απ΄όλα να έχουμε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Για το παιχνίδι θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ καλή προσπάθεια που έκαναν γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο που είναι έμπειρος και θα δυσκολέψει αρκετές ομάδες στην κατηγορία. Νομίζω ότι ήμασταν κυρίαρχοι στο ματς κάναμε 8 τελικές πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει και άλλο τέρμα.

Οι πρεμιέρες πάντα είναι δύσκολες και κρύβουν παγίδες αλλά θεωρώ ότι ήμασταν σοβαροί καθ΄όλη την διάρκεια του αγώνα δημιουργήσαμε ευκαιρίες και είχαμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ομάδα που θα είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να αλλάξει την ροή ενός αγώνα και αυτό που μας λείπει θεωρώ ότι είναι ο αγωνιστικός ρυθμός που θα έρθει μέσα από τα επίσημα παιχνίδια».

Για το αν οι Πόντιοι δυσκόλεψαν την ομάδα του και αν ανησύχησε μέχρι να μπει το πρώτο γκολ, είπε: «Ο αντίπαλος μας έχει έμπειρους παίκτες και ήθελε πολύ δουλειά το ματς για να το κερδίσουμε. Όταν βάζεις γκολ στο τελευταίο μισάωρο του αγώνα αυτό σου δίνει από μόνο του μια καλύτερη ψυχολογία. Καθημερινά δουλεύουμε σκληρά και το πολύ σημαντικό είναι ότι υπάρχει ένα φανταστικό κλίμα στα αποδυτήρια».

Διαφήμιση
Διαφήμιση