HomeΚΡΗΤΗΠαραδίδονται τρεις σύγχρονες θερμοκοιτίδες στο Νοσοκομείο Χανίων

Παραδίδονται τρεις σύγχρονες θερμοκοιτίδες στο Νοσοκομείο Χανίων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μετά την διενέργεια δημόσιου ανοικτού διεθνή διαγωνισμού στις 31.01.2013 από κονδύλια ΕΣΠΑ, και της κατακύρωσης στην εταιρεία Meditrust 3 θερμοκοιτίδων εντατικής θεραπείας, η εταιρία παραδίδει στο Νοσοκομείο Χανίων, για πρώτη φορά στην Ελληνική επικράτεια, τα συστήματα Θερμοκοιτίδων τελευταίας γενιάς, του κορυφαίου Ιαπωνικού κατασκευαστικού οίκου ΑΤΟΜ.

Οι θερμοκοιτίδες αυτές φέρουν μοναδικά χαρακτηριστικά, που τις καθιστούν απαραίτητες για κάθε σύγχρονη μονάδα εντατική θεραπείας νεογνών, και ιδανικές για τις ιδιαίτερες ανάγκες μιας μονάδος σε Νοσοκομείο Ελληνικής νήσου.

Οι εν λόγω θερμοκοιτίδες είναι οι μοναδικές που συνδυάζουν στο σύνολό τους τις εξής κορυφαίες λειτουργικές δυνατότητες:

1. Έχουν διττή λειτουργία ανοιχτής ή κλειστής Θερμοκοιτίδας, αυτομάτως, ανάλογα με την επιθυμία του Ιατρού, για χωρίς περιορισμούς επιλογή θεραπευτικών αγωγών ή νοσηλείας στο νεογνό, παρέχοντας την δυνατότητα ακόμη και για την εκτέλεση επεμβάσεων.

2. Είναι οι μοναδικές Θερμοκοιτίδες της αγοράς διεθνώς, με τόσο χαμηλά όρια θορύβου εντός του θαλάμου του Νεογνού, σχεδόν εντελώς αθόρυβες, διατηρώντας ένα ήρεμο περιβάλλον και μειώνοντας το στρές του Νεογνού,  με  όριο θορύβου τα 41db, όταν οι σύγχρονες κλινικές μελέτες ορίζουν τα 45dB ως μέγιστα επιτρεπτά όρια θορύβου εντός του θαλάμου της Θερμοκοιτίδας.

3. Λόγω του ισχυρού ειδικού φίλτρου αέρος, με το οποίο είναι εφοδιασμένες, διαθέτουν την μέγιστη δυνατή προστασία από εισροή μικροβίων και ιών  εντός του θαλάμου της θερμοκοιτίδας.

4. Φέρουν συστήματα ρύθμισης και ελέγχου υψηλής τεχνολογίας για άριστες συνθήκες νοσηλείας του Νεογνού εντός της θερμοκοιτίδας, όπως Servo θερμοκρασία, Servo υγρασία, Servo Οξυγόνο, Οξύμετρο, καθώς και ειδικό ενσωματωμένο ηλεκτρονικό ζυγό για την συνεχή παρακολούθηση του βάρους του Νεογνού εντός της θερμοκοιτίδας χωρίς μετακίνησή του.

5. Φέρουν σε ειδική θέση μεγάλη έγχρωμη LCD Οθόνη αφής για την ρύθμιση και παρακολούθηση όλων των παραμέτρων του νεογνού και των συναγερμών αυτών, η οποία είναι ορατή από οιαδήποτε θέση στην μονάδα  και η οποία διαθέτει μνήμη απεικονίζοντας όλες τις αλλαγές των ζωτικών παραμέτρων του Νεογνού αλλά και του περιβάλλοντος μέσα στην θερμοκοιτίδα.

6. Διαθέτουν διπλό κλείδωμα των θυρών για την πλήρη ασφάλεια του Νεογνού.

7. Είναι εφοδιασμένες με τα τελευταίας Τεχνολογίας συστήματα Φωτοθεραπείας με LEDS, καθώς και πλήρες σύστημα ανάνηψης του νεογνού.

8. Οι ειδικές ράγες που διαθέτει στις δύο πλευρές της, μπορούν να δεχθούν πληθώρα παρακλίνιων διαγνωστικών και θεραπευτικών συσκευών.

Πρόκειται για θερμοκοιτίδες τελευταίας τεχνολογίας, με πρώτο έτος κυκλοφορίας το 2013, και για την πρώτη εγκατάσταση τέτοιου εξοπλισμού σε νοσοκομείο του Ελληνικού δημοσίου που λαμβάνει χώρα στο τμήμα Εντατικής Νεογνών του Νοσοκομείου Χανίων του οποίου, όπως είναι γνωστό, το Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό δίνει καθημερινά μάχη κάτω από αντίξοες συνθήκες για να προσφέρει τις καλύτερες δυνατές παροχές στην νοσηλεία των Νεογνών.

Πολύ σύντομα θα γίνει πλήρης απόσβεση των δυνατοτήτων των νέων DUAL INCUi συστημάτων, τα οποία θα αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της λειτουργίας του τμήματος Εντατικής Νεογνών του Νοσοκομείου Χανίων, παρέχοντας μια μοναδική λύση στις υψηλές απαιτήσεις των νεογνών, από τα  ικανά στελέχη των ομάδων του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του ιδρύματος.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση