HomeΣΠΟΡ«Ανάσανε» η Λαμία, 3-2 τον Λεβαδειακό

«Ανάσανε» η Λαμία, 3-2 τον Λεβαδειακό

Λαμία – Λεβαδειακός 3-2

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Σε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ και ένταση η Λαμία επικράτησε 3-2 του Λεβαδειακού στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τους Μπερτόλιο (11’) και Μπαράλες (24’), όμως οι Βοιωτοί ισοφάρισαν με τους Νανγκίς (60’) και Γιακουμάκη (81’). Τη νίκη στη Λαμία χάρισε στο 83’ ο Αντέτζο.
Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Καραχάλιου στο 88’.
Η Λαμία μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Λεβαδειακό. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας επιθετικός μονόλογος για τους γηπεδούχους που άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11′. Ο Βασιλαντωνόπουλος έβγαλε την σέντρα και ο Μπερτόλιο με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 24′ η Λαμία διπλασίασε τα τέρματά της με τον σουτ του Μπαράλες.

Τέσσερα λεπτά αργότερα οι παίκτες του Χάβου έχασαν ευκαιρία να «καθαρίσουν» το παιχνίδι, αλλά το σουτ του Πλιάτσικα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος ο Λεβαδειακός ανέβασε την απόδοσή του και μείωσε στο 60′ με τον Νανγκίς, δίνοντας ξανά ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε ξανά καρπούς στο 81′ με τον Γιακουμάκη. Δύο λεπτά μετά την είσοδό του με κεφαλιά έφερε το παιχνίδι στα ίσα και έκανε το 2-2.

Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί η Λαμία βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα! Ο Καραγκούνης έβγαλε τη σέντρα και ο Αντέτζο με κεφαλιά έκανε το 3-2, δίνοντας ξανά προβάδισμα στους γηπεδούχους. Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα ο Καραχάλιος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και άφησε τον Λεβαδειακό με 10 παίκτες.

Γκολ: 11′ Μπερτόλιο (Λαμία), 24′ Μπαράλες (Λαμία), 60′ Νανγκίς (Λεβαδειακός), 81′ Γιακουμάκης (Λεβαδειακός), 83′ Αντέτζο (Λαμία)
Κίτρινες κάρτες: Δημούτσος, Καραγκούνης – Αντιλέχου, Καραχάλιος, Νανγκίς, Φαβάρο, Ζησόπουλος

Κόκκινες κάρτες: 88′ Καραχάλιος
 
Λαμία (Μάκης Χάβος): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Πλιάτσικας, Ασίγκμπα, Αντέτζο, Μπλάζιτς (57′ Σκόνδρας), Δημούτσος, Μπερτόλιο (79′ Οσμάν), Καραμάνος, Επστάιν (69′ Καραγκούνης), Μπαράλες.

Λεβαδειακός (Τζουζέπε Σανίνο):
 Επασί, Παντελιάδης, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Αντιλέχου (66′ Φαβάρου), Μητρόπουλος (79′ Γιακουμάκης), Νανγκίς, Καραχάλιος, Σαβαντογκό, Σουμπίνιο (69′ Στανόγιεβιτς), Μαρκόφσκι.
Διαφήμιση
Διαφήμιση