HomeHL-SportsΠολύτιμη ισοπαλία για τον ΟΦΗ στο AEL FC Αrena με τη Λάρισα

Πολύτιμη ισοπαλία για τον ΟΦΗ στο AEL FC Αrena με τη Λάρισα

ΑΕΛ ΟΦΗ 0-0

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ένα πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας πήρε ο ΟΦΗ στο AEL FC Αrena.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τη Λάρισα, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος Σούπερ Λίγκ Σουρωτή.

Οι παίκτες του Τζιανλούκα Φέστα (ήταν τιμωρημένος λόγω αποβολής του κόντρα στη Λαμία και δεν κάθισε στον πάγκο) ήταν ψυχωμένοι και παθιασμένοι και ειδικά στο β’ ημίχρονο έκλεισαν τους «ασπρόμαυρους» στα καρέ τους, όμως το γκολ δεν ήρθε.

Ντέλετιτς, Πίτι και Γρομητσάρης ξεχώρισαν από πλευράς γηπεδούχων, με την ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου να παίζει για το «Χ» και να τα καταφέρνει, δίνοντας συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά την πρόσφατη σπουδαία νίκη επί του Ολυμπιακού.

Ο Στρέζος ήταν αποτελεσματικός όταν χρειάστηκε και κράτησε απαραβίαστη την εστία του, καλή εμφάνιση και από τους Πλατέλλα και Ποτουρίδη.

Φωνές για πέναλτι…
Μέτριο ήταν το πρώτο μισό της αναμέτρησης, με μοιρασμένη την υπεροχή και χωρίς σημαντικές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες.

Μετά το 30′, πάντως, ανέβασαν την απόδοσή τους οι «βυσσινί», ενώ στο 42′ υπήρξαν διαμαρτυρίες για πέναλτι σε ανατροπή του Ντέλετιτς από τον Κοροβέση, με τον διαιτητή Παπαπέτρου να δείχνει παίζετε και να προκύπτει και ανακοίνωση διαμαρτυρίας.

Εντέλει, οι δύο αντίπαλοι οδηγήθηκαν άσφαιροι στα αποδυτήρια, με λίγες τελικές (3 για τους Ηρακλειώτες έναντι 2 της ΑΕΛ).

Τον γλίτωσε ο Στρέζος…
Στο δεύτερο μέρος του ματς οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι και πίεσαν αρκετά τους παίκτες του Παπαδόπουλου.

Ήταν φανερό ότι το παιχνίδι θα κρινόταν στο ένα γκολ και η ΑΕΛ είχε την πολύ μεγάλη ευκαιρία να το πετύχει στο 84′, αλλά ο Στρέζος ενήργησε εντυπωσιακά στην εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πίτι κι έτσι το 0-0 δεν άλλαξε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Έτσι, η ομάδα του Φέστα δεν κατάφερε να εκμεταλλευθεί την έδρα της σε δεύτερη σερί αγωνιστική μετά και την ήττα από τη Λαμία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθηνών με βοηθούς τον Φωτόπουλο του Συνδέσμου Αθηνών και τον Μπούξμπαουμ του Συνδέσμου Ανατολικής Αττικής.

Κίτρινες: 43′ Καρανίκας, 70′ Φατιόν, 81′ Μόρας – 49′ Νάστος, 72′ Πλατέλλας.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Γρομητσάρης, Μόρας, Ζίζιτς, Φατιόν, Μιλοσάβλιεβιτς, Kαρανίκας, Ντέλετιτς, Ακόστα (87′ Χούμπτσεφ), Πίτι, Κούνιτς (72′ Μπαργκάν), Πίτι.

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Αργυρόπουλος, Μιχόγιεβιτς, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Μεγιάδο, Νάστος (62′ Παπάζογλου), Κουτσιανικούλης (72′ Ντίνας), Κυριακίδης, Πλατέλλας, Βουό (40′ λ. τρ. Αραβίδης).

Διαφήμιση
Διαφήμιση