HomeHL-SportsΗρακλής Ηρόδοτος 1-0

Ηρακλής Ηρόδοτος 1-0

«Καθάρισε» ο Περόνε για τον Ηρακλή

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα έχει ο Ηρακλής και το πρώτο μικρό βήμα το έκανε το Σάββατο , κερδίζοντας 1-0 τον Ηρόδοτο στην πρεμιέρα της Β’ Εθνικής.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Βοσνιάδη ήταν σαφώς ανώτερη στο Καυτανζόγλειο και άξιζε περισσότερα γκολ, με τον Περόνε να ανοίγει λογαριασμό πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα του αγώνα.

Σε ό,τι αφορά την εξέλιξη του ματς, λοιπόν, ο Περόνε στο 3′ έκανε το πλασέ μετά από γύρισμα του Ντούνη και η μπάλα έφυγε άουτ, αλλά ο Αργεντινός φορ αποδείχθηκε πιο εύστοχος έξι λεπτά αργότερα.

Ο Κλέιτον έβγαλε την πάσα για τον Ντούνη στην πλάτη της άμυνας, ο οποίος σέντραρε από δεξιά και ο Περόνε με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 14′ ο Κουράκης εξουδετέρωσε το σουτ του Κλέιτον, για να ακολουθήσει στο 17ο λεπτό η πρώτη καλή ευκαιρία των Κρητικών στο ματς, με τον Μωραΐτη να σουτάρει μετά από εκτέλεση κόρνερ και την μπάλα να περνά άουτ.

Στο 23′ ο Κουράκης σταμάτησε με διπλή προσπάθεια το σουτ του Ντούνη, ενώ τόσο ο Ζιαμπάρης στο 32ο λεπτό όσο και ο Περόνε στο 37ο βρήκαν δίχτυα, αλλά και τα δύο γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Στο 38′ ένα καλό σουτ του Αυγενικού για λογαριασμό του Ηροδότου ήταν άστοχο, ενώ στην τελευταία αξιοσημείωτη φάση του πρώτου ημιχρόνου ο Κουράκης στο 42′ απέκρουσε το σουτ του Ντούνη.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ο Χασομέρης, όντας αφύλακτος, δεν κατάφερε να σκοράρει με κοντινή κεφαλιά στο 47′, ενώ στο 65′ ο Κουτρομάνος έκανε το σουτ, ο Κουράκης έδιωξε και προ του Ρόβα ο Κανδηλάκης απομάκρυνε την μπάλα.

Από εκεί και πέρα, οι παίκτες του Βοσνιάδη αρκέστηκαν στη διαχείριση του προβαδίσματός τους, ο Ηρόδοτος δεν μπόρεσε να φανεί απειλητικός και το 1-0 έμεινε μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Δραγούσης του Συνδέσμου Κιλκίς με βοηθούς τον Κωτούλα του Συνδέσμου Κιλκίς και τον Κρυώνα του Συνδέσμου Σερρών.

Κίτρινες59′ Πασάς, 81′ Ντούνης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Αλέξανδρος Βοσνιάδης): Βοσνιάδης, Κουτρομάνος, Κούσας, Ζιαμπάρης, Πασάς, Μουμίν, Παναγιωτούδης (69′ Μενδρινός), Χασομέρης (61′ Ρόβας), Ντούνης (85′ Τάι), Κλέιτον, Περόνε.

ΗΡΟΔΟΤΟΣ (Αρμάντο Φουτσίνι): Κουράκης, Μπάμπης, Προβυδάκης, Γιαλούσης, Κανδηλάκης Φραγκουλάκης, Κασαπάκης (77′ Aμαραντίδης), Αυγενικού (54′ Αργκιλέσι), Μωραΐτης, Κωνσταντινίδης, Σμυρλής (34′ Μασάδο).

Διαφήμιση
Διαφήμιση