HomeΚΡΗΤΗΤην Κυριακή η «Γιορτή του Μετανάστη»

Την Κυριακή η «Γιορτή του Μετανάστη»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Το πρόγραμμα «Εκπαίδευση των μεταναστών στην ελληνική γλώσσα, την ελληνική ιστορία και τον ελληνικό πολιτισμό – ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΠ7» σε συνεργασία με την «ΚΟΙΝΩ.ΠΟΛΙΤΙ.Α. Ιεράπετρας» οργανώνει

τη ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ,

την Κυριακή 1 Ιουνίου και ώρα 18:30.

Σας περιμένουμε στην αίθουσα «Μαρία Λιουδάκη» όπου θα γίνει ενημέρωση για την πορεία του προγράμματος στο τελευταίο διάστημα λειτουργίας του (Μάιος 2013-Μαιος 2014), εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι θα μιλήσουν για την εμπειρία τους  στο πρόγραμμα και θα απονεμηθούν οι βεβαιώσεις παρακολούθησης στους εκπαιδευομένους που ολοκλήρωσαν τα μαθήματά τους το τρέχον σχολικό έτος στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας.

Η γιορτή θα συνεχιστεί στο χώρο έξω από την αίθουσα  και θα περιλαμβάνει ανταλλαγή πολιτιστικών στοιχείων, μουσική και χορούς από τις χώρες των εκπαιδευομένων και νοστιμιές μαγειρεμένες από τους ίδιους.

Παράλληλα θα αναπτυχθεί μια δράση αλληλεγγύης καθώς με πρωτοβουλία των εκπαιδευομένων του προγράμματος θα συγκεντρωθούν από τους ίδιους τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ιεράπετρας.

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα «ΟΔΥΣΣΕΑΣ» συνεχίζει τη λειτουργία του και το επόμενο έτος. Πληροφορίες για τα νέα τμήματα  που θα δημιουργηθούν από το μήνα Σεπτέμβριο στο τηλέφωνο 6947206661 και στο e-mail:  [email protected].

Διαφήμιση
Διαφήμιση