HomeCity GuideΑνοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου:Σειρά διαλέξεων σε θέματα Διαχείρισης, Μηχανικής Περιβάλλοντος και Χημικής Μηχανικής

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου:Σειρά διαλέξεων σε θέματα Διαχείρισης, Μηχανικής Περιβάλλοντος και Χημικής Μηχανικής

Η Στρατηγική της Ε.Ε. για τη Θαλάσσια Πλαστική Ρύπανση: Προκλήσεις, Προβληματισμοί, Προοπτικές

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η Επίτροπος Περιβάλλοντος Ιωάννα Παναγιώτου και ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο Ιερόθεος Παπαδόπουλος συζητούν για τη «Στρατηγική της Ε.Ε. για τη Θαλάσσια Πλαστική Ρύπανση: Προκλήσεις, Προβληματισμοί, Προοπτικές» σε μια διάλεξη, που εντάσσεται στον 2ο Κύκλο της Σειράς εξειδικευμένων διαλέξεων σε θέματα Διαχείρισης, Μηχανικής Περιβάλλοντος και Χημικής Μηχανικής του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ).

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, μεταξύ 16.00 και 18.00, στο κεντρικό κτίριο του ΑΠΚΥ στα Λατσιά (Λεωφόρος Γιάννου Κρανιδιώτη 33, 2220 Λατσιά) με την υποστήριξη της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Κύπρο.

Την ευθύνη της σειράς των εξειδικευμένων διαλέξεων για την περίοδο Οκτώβριος 2018 – Απρίλιος 2019, η οποία τελεί υπό την αιγίδα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Διαχείριση και Προστασία Περιβάλλοντος», έχουν αναλάβει το Εργαστήριο Χημικής Μηχανικής & Μηχανικής Αειφορίας με επικεφαλής τον Λέκτορα Αντώνη Ζορπά και το Εργαστήριο Διαχείρισης Χερσαίων Οικοσυστημάτων με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Καθηγητή Ιωάννη Βογιατζάκη.

Όλες οι διαλέξεις της Σειράς θα πραγματοποιηθούν στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (4ος όροφος, Γιάννου Κρανιδιώτη 33, 2220 Λατσιά) και θα είναι ανοικτές στο κοινό. Τη Σειρά υποστηρίζουν το γραφείο της Επιτρόπου Περιβάλλοντος, ο Σύνδεσμος Επιστημόνων και Μηχανικών Περιβάλλοντος Κύπρου, το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) και η Cyta.

 

 

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση