HomeHL-GreeceΣυνήγορος Παπαντωνίου: Η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες δεν είναι παράνομη

Συνήγορος Παπαντωνίου: Η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες δεν είναι παράνομη

Δεν προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν είναι παράνομη αλλά ούτε την αρνείται ο Γιάννος Παπαντωνίου την μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες στο εξωτερικό υποστηρίζει ο συνήγορος του προφυλακισθέντος πρώην υπουργού.

«Η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες όπως την περιγράφει ο επιχειρηματίας δεν είναι παράνομη ούτε την αρνείται ο Γιάννος Παπαντωνίου» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open o συνήγορος του πρώην υπουργού, Αρης Χαραλαμπάκης.

«Το βασικό ζητούμενο είναι από που προέρχονται αυτά τα χρήματα. Αν δεν προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο συνήγορος του Γ. Παπαντωνίου, ο οποίος τον επισκέφθηκε το μεσημέρι στον Κορυδαλλό, υποβάθμισε την σημασία της προφυλάκισης του πρώην υπουργού σε σχέση με την τελική έκβαση της υπόθεσης, καθώς, όπως είπε, ο στόχος της ανακριτικής διαδικασίας δεν είναι να αξιολογήσει τη δικογραφία αλλά να συλλέξει αποδεικτικό υλικό.

Πάντως δεν έκρυψε ότι τον εξέπληξε η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, να προφυλακιστεί ο Γιάννος Παπαντωνίου καθώς ήδη του είχε απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα.

Τέλος, ο κ. Χαραλαμπάκης, απέφυγε να υιοθετήσει την άποψη του πελάτη του περί πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση