HomeHL-9Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία

Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία

Δύο ατυχήματα σημειώθηκαν στο ίδιο σημείο με διαφορά λίγης ώρας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δεν έχουν τελειωμό τα τροχαία ατυχήματα σήμερα στην Κρήτη. Αργά το μεσημέρι στην εθνική οδό Ηρακλείου – Ρεθύμνου, στο ύψος της Αγίας Πελαγίας και σε κοντινή απόσταση, σημειώθηκαν δύο ακόμη ατυχήματα, με μικρή χρονική διαφορά μεταξύ τους.

Ο απολογισμός των ατυχημάτων ήταν δύο τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 3 μετά το μεσημέρι, σημειώθηκε καραμπόλα τεσσάρων οχημάτων με αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο εκ των επιβαινόντων. Στο σημείο του ατυχήματος έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας που προχώρησαν σε εκτροπή της κυκλοφορίας η οποία για αρκετή ώρα γινόταν με προβλήματα και καθυστερήσεις, αλλά δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας προκειμένου να απομακρυνθούν από το οδόστρωμα συντρίμμια από τα αυτοκίνητα, αλλά και λάδια.

Λίγη ώρα αργότερα, σε κοντινή απόσταση, ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ζευγάρι τουριστών, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες βγήκε από τον δρόμο του και ανετράπη. Το ευτύχημα ήταν ότι κανείς από τους επιβαίνοντες δεν τραυματίστηκε, ενώ κατάφεραν να βγουν από το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο με τη συνδρομή διερχόμενων οδηγών.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίς το πρωί σημειώθηκαν τέσσερα ακόμη τροχαία ατυχήματα σε διάφορα σημεία του επαρχιακού και εθνικού οδικού δικτύου του νησιού.

Διαφήμιση
Διαφήμιση