HomeHL-9Διοίκηση ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου: Οι οικίσκοι θα είναι σε λίγες μέρες λειτουργικοί

Διοίκηση ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου: Οι οικίσκοι θα είναι σε λίγες μέρες λειτουργικοί

Τι αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση για τα λειτουργικά ζητήματα των νοσοκομείων

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε διάφορα λειτουργικά ζητήματα του δύο μεγάλων δημόσιων νοσοκομείων του Ηρακλείου αναφέρεται σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ – Βενιζελείου Γιάννης Τασσόπουλος.

Ειδικά για το ζήτημα των λυόμενων οικίσκων που παραχωρήθηκαν από την Περιφέρεια Αττικής, θέμα που ανέδειξε το cretapost.gr σε δημοσίευμά του, ο κ. Τασσόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αναφορικά με τους λυόμενους οικίσκους που παραχωρήθηκαν από την περιφέρεια Αττικής, αυτοί θα είναι πλήρως λειτουργικοί εντός των προσεχών ημερών».

oikiskos-venizeleio2

Μεταξύ άλλων στην ίδια ανακοίνωση ο διοικητής των νοσηλευτικών ιδρυμάτων σημειώνει για το προσωπικό τους:

«Και τα δύο νοσοκομεία έχουν στελεχωθεί και αναλάβει μισθοδοσία για πάνω  από 500 άτομα τα τελευταία 3 χρόνια με προσωπικό όλων των κατηγοριών, μόνιμο, επικουρικό,  με συμβάσεις έργου και από τον ΟΑΕΔ και διώχνοντας τους εργολάβους σε καθαριότητα σίτιση και φύλαξη. Τα ρεπό εκτελούνται φυσιολογικά και για τα δύο νοσοκομεία σύμφωνα με τις νοσηλευτικές υπηρεσίες.

Οι μονάδες Εντατικής Θεραπείας για πρώτη φορά κάλυψαν με μόνιμο ιατρικό προσωπικό όλες τις κενές οργανικές τους θέσεις, ενώ το επικουρικό προσωπικό που υπηρετούσε και υπηρετεί θα συμμετάσχει σε προκήρυξη για κάλυψη θέσεων μόνιμου προσωπικού.

Η λίστα χειρουργείου αποτελεί μια καινοτόμα μεταρρύθμιση διαφάνειας και λογοδοσίας, αξιολογείται και επικαιροποιείται αυτή τη στιγμή,   οι δε χειρουργικές επεμβάσεις δείχνουν αυξητική τάση της τάξης του 4% το 2018 σε σχέση με το 2017 κατά το οποίο έγιναν 17000 επεμβάσεις και στα δύο νοσοκομεία.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό μας σε συνεργασία με την 7η ΥΠΕ και το Υπουργείο, ανανεώνεται ο βιοιατρικός εξοπλισμός όπως έχουμε ενημερώσει με προηγούμενα δελτία τύπου. Ο στόχος είναι η βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς το πολίτη».

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του κ. Τασσόπουλου

Διαφήμιση
Διαφήμιση