HomeΣΠΟΡΑγιασμός Τμήματος Στίβου Ο.Φ.Η.

Αγιασμός Τμήματος Στίβου Ο.Φ.Η.

Το Σάββατο 20 Οκτωβρίου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Παρουσία της Διοίκησης, των προπονητών, αθλητών και γονέων πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου 20 Οκτωβρίου στο Στάδιο Ελευθερίας ο ετήσιος καθιερωμένος αγιασμός του Τμήματος Στίβου Ο.Φ.Η.
3

Με ανακοίνωση της η διοίκηση αναφέρει:

«Παρόντες στην εκδήλωση ήταν πλήθος – πέρα από κάθε προσδοκία – μικρών παιδιών, αθλητών, γονέων, μελών της διοίκησης του σωματείου μεταξύ άλλων του Προπονητή των Προπονητών κύριο Γεώργιο Δραμουντάνη που μας τίμησε με την παρουσία του….
1

Ο πρόεδρος του Τμήματος κύριος Παναγιώτης Αντωνακάκης αφού ευχήθηκε σε όλους μία παραγωγική και γεμάτη υγεία αθλητική χρονιά έσπευσε να ευχαριστήσει όλους όσοι εμπλέκονται τόσα χρόνια στις συνεχείς επιτυχίες του Σωματείου μας μεταξύ αυτών και των χορηγών μας.

1

Τον Κεντρικό μας χορηγό για 2η συνεχόμενη χρονιά ΚΕΝ θυγατρική εταιρία του Ομίλου ΚΑΡΑΤΖΗ. Με την αξιοπιστία και την δύναμη του Ομίλου ΚΑΡΑΤΖΗ, η ΚΕΝ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην Προμήθεια Ηλεκτρικής Ενέργειας από τις αρχές του 2017.

Έχοντας στις αποσκευές της συγκριτικά πλεονεκτήματα που πηγάζουν από το DNA της, όπως η κεφαλαιακή επάρκεια, η τεράστια εμπειρία στην επιχειρηματικότητα και η εγγύηση του ονόματος ΚΑΡΑΤΖΗ, η ΚΕΝ αποτελεί τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο εναλλακτικό πάροχο ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα, ενώ προετοιμάζει την δυναμική της είσοδο και στην Προμήθεια Φυσικού Αερίου.

2

Τους βασικούς μας υποστηρικτές: Την εταιρία κινητής τηλεφωνίας VODAFONE για τα τόσα χρόνια υποστήριξης. Τα Χαρτοπωλεία ΑΠΛΑΔΑ που είναι δίπλα μας όλα αυτά τα χρόνια. Τον κύριο Κώστα Φαρσάρη και την εταιρία ΦΑΡΣΑΡΗΣ ΑΕΒΕΕ ΖΩΟΤΡΟΦΙΚΗ ΚΡΗΤΗΣ. Τον κύριο Μαρίνο Καλογεράκη και την εταιρία ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ ΑΕΒΕΕ ΚΡΗΤΙΚΑ ΤΥΡΙΑ. Την εταιρία αθλητικών ειδών COSMOSSPORT.

Μετά την τέλεση του Αγιασμού ακολούθησε γεύμα προς όλους με κρητικά εδέσματα και κρεατικά με την ευγενή χορηγία της KRIVEK A.E.»

Διαφήμιση
Διαφήμιση