Αναμφισβήτητα το ζήτημα της παραίτησης Κοτζιά από το Υπουργείο Εξωτερικών με αφορμή τη σφοδρή σύγκρουσή του με τον Πάνο Καμμένο στο πρόσφατο υπουργικό συμβούλιο, ήταν το ζήτημα που απασχόλησε την πολιτική επικαιρότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Για τον λόγο αυτό, η παρουσία του Νίκου Κοτζιά απόψε στο Ηράκλειο, με αφορμή την εκδήλωση της Κίνησης Ιδεών και Δράσεων «Πράττω» της οποίας και είναι επικεφαλής, προσλαμβάνει ειδικό πολιτικό βάρος.

Πολλοί είναι εκείνοι που εκτιμούν ότι η ουσιαστική πρώτη τοποθέτηση του κ. Κοτζιά για όλα όσα έγιναν την περασμένη εβδομάδα θα γίνει από το βήμα της εκδήλωσης, κάτι που αναμένουν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον οι πολιτικοί αναλυτές.

Άλλωστε η πρόθεση του Νίκου Κοτζιά και των συνεργατών να μην προχωρήσουν στην αναβολή της εκδήλωσης στο Ηράκλειο μαρτυρά και την απόφασή του να μην εγκαταλείψει αμαχητί τις θέσεις του.

Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα της 22ης Οκτωβρίου, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλείου με γενικό τίτλο «Η Ελλάδα σε έναν κόσμο που αλλάζει»

Διαφήμιση
Διαφήμιση