HomeΚΡΗΤΗΗ Μαρία Δρουγκάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Η Μαρία Δρουγκάκη υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Κώστα Μαμουλάκη

Η υποψήφια συναντήθηκε με τον επικεφαλής της παράταξης «Νέοι δρόμοι»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μια ακόμα δραστήρια, νέα και αξιόλογη υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Νέοι δρόμοι» με επικεφαλής τον Κώστα Μαμουλάκη.

Πρόκειται για την Μαρία Δρουγκάκη που συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου Κώστα Μαμουλάκη και συμφώνησε να είναι υποψήφια στο ψηφοδέλτιο της παράταξης, στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Η Μαρία Δρουγκάκη διετέλεσε Δ/ντρια Πωλήσεων Κρήτης σε γνωστή αεροπορική εταιρεία, είναι πολύτεκνη μητέρα με τέσσερα παιδιά και έχει έντονη συμμετοχή στα κοινά. Είναι Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου & 3ου δημοτικού Σχολείου Γαζίου, μέλος του Συλλόγου Γυναικών Μαλβαζία και επιθυμία της είναι να συμβάλει στην ενίσχυση του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου και επικεφαλής της παράταξης Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Καλωσορίζουμε στην δημοτική μας παράταξη μια νέα, κοινωνικά ευαίσθητη, δυναμική και δραστήρια γυναίκα, την Μαρία Δρουγκάκη. Μαζί και με την Μαρία, σχεδιάζουμε την επόμενη ημέρα στο Δήμο μας, συνεχίζουμε την υλοποίηση ενός ρεαλιστικά φιλόδοξου αναπτυξιακού προγράμματος για το Μαλεβίζι και τους ανθρώπους του και προχωράμε μπροστά. Με σεβασμό στην κοινωνία, υπεύθυνα και αξιόπιστα, με ισχυρές και άκρως εποικοδομητικές συνεργασίες με τους τοπικούς φορείς. Και προσωπικά, με χαροποιεί ιδιαίτερη όταν σε αυτή την προσπάθεια, έρχονται να συμβάλλουν νέα και δραστήρια μέλη της κοινωνίας του Μαλεβιζίου. Στελέχη της κοινωνίας μας με όρεξη και όραμα για το Μαλεβίζι, νέες ιδέες και ενθουσιασμό για το αύριο του τόπου μας.

Καλωσορίζω λοιπόν και προσωπικά την αγαπητή Μαρία Δρουγκάκη και της εύχομαι καλή επιτυχία στον κοινό μας αγώνα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση