HomeΚΡΗΤΗΖητήματα του Δήμου Γόρτυνας επί τάπητος

Ζητήματα του Δήμου Γόρτυνας επί τάπητος

Με τον περιφερειάρχη συναντήθηκε ο δήμαρχος

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Σε πολύ ευχάριστο κλίμα έγινε η συνάντηση του Δημάρχου Νικολάου  Σχοιναράκη με τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη, την Τρίτη 16 Οκτωβρίου. Ο δήμαρχος δέχτηκε τις ευχές του Σταύρου Αρναουτάκη για τον πρόσφατο αρραβώνα του. Ο περιφερειάρχης ανταποκρίθηκε θετικά σε όλα τα αιτήματα του δημάρχου και των συνεργατών του.

Οι σχετικές μελέτες έχουν εκπονηθεί από την τεχνική υπηρεσία του δήμου Γόρτυνας και τα αντίστοιχα έργα θα δημοπρατηθούν αμέσως μετά την σχετική τροποποίηση και ένταξη τους στο τεχνικό πρόγραμμα του δήμου.

Ο δήμαρχος Νικόλαος Σχοιναράκης δήλωσε σχετικά:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρο Αρναουτάκη για την πολλαπλή βοήθεια του. Σε όλους τους τομείς δράσεως μας βρίσκεται διαρκώς δίπλα μας πολύτιμος σύμμαχος στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο δήμος Γόρτυνας. Εγώ προσωπικά και όλοι οι συνεργάτες μου τον ευχαριστούμε θερμά για την συνεχή στήριξη που μας παρέχει.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν η περιφερειακή σύμβουλος Έφη Κουτεντάκη, ο πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Γόρτυνας Δημήτρης Γαρεφαλάκης, ο αντιδήμαρχος Γόρτυνας Στυλιανός Μπομποδάκης και ο αντιδήμαρχος Δ.Ε. Ρούβα  Μανώλης Δρετάκης. Απ΄τη συνάντηση απουσίαζαν οι αντιδήμαρχοι Αγ. Βαρβάρας Γεώργιος Σπαντιδάκης και Κόφινα Κωστής Σέγκος, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση