HomeUncategorizedΑυγενάκης: «Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ανασφάλεια στους πολίτες»

Αυγενάκης: «Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ανασφάλεια στους πολίτες»

Αναφορικά με την ελλιπή αστυνόμευση

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δήλωση Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ. – Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη αναφορικά με την ελλιπή αστυνόμευση:

 

«Η Κυβέρνηση καθημερινά αποδεικνύει, μέσω της αποδυνάμωσης της ελληνικής αστυνομίας και της ανοχής στην εγκληματικότητα, ότι η προστασία των πολιτών, η δημόσια τάξη και ασφάλεια δεν αποτελούν πολιτική προτεραιότητα.

Αφού, με το νόμο Παρασκευόπουλου … αποφυλάκισε εγκληματίες, αφού, έβαλε τους αστυνομικούς να … κάνουν τον σοφέρ σε μέλη παραβατικών οργανώσεων, αφού, βάζει τους αστυνομικούς να …. παίξουν το ρόλο συνοδών για να κόβουν το ρεύμα στους πολίτες, αφού, επιδεικνύει ανοχή … σε παραβατικές συμπεριφορές από τις “συλλογικότητες”, όπως το χθεσινό περιστατικό με το Ρουβίκωνα στη Φιλοσοφική Αθηνών! … τώρα οδηγεί τις αστυνομικές υπηρεσίες στη … διάλυση!

Η περιβόητη «αναδιάρθρωση» των αστυνομικών υπηρεσιών αποδείχθηκε ευφημισμός για καταργήσεις/συγχωνεύσεις υπηρεσιών, μειώσεις προσωπικού και αποδυνάμωση των τμημάτων της υπαίθρου, ενώ ο νέος φιλόδοξος επιχειρησιακός σχεδιασμός για την πρόληψη και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στο δρόμο, «ΠΕΡΣΕΑΣ», έχει δημιουργήσει αναστάτωση, αφού η υλοποίηση του είναι αδύνατη λόγω των σημαντικών ελλείψεων σε ανθρώπινο δυναμικό και σε υλικοτεχνολογικό εξοπλισμό.

Απορρίπτουμε κατηγορηματικά την “λογική” της Κυβέρνησης για την ασφάλεια των πολιτών. Το σχέδιο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί ανασφάλεια στους πολίτες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση