HomeHL-WorldΔολοφονία μοντέλου στη Βομβάη

Δολοφονία μοντέλου στη Βομβάη

Ο σύντροφός της τη σκότωσε, την έβαλε σε βαλίτσα και την πέταξε στον δρόμο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Για την αποτρόπαιη δολοφονία ενός νεαρού επίδοξου μοντέλου κατηγορείται ένας Ινδός φοιτητής.

Ο Σιντ Χασάν φέρεται να σκότωσε την Μάνσι Ντίξιτ και να έβαλε το άψυχο σώμα της σε μία βαλίτσα την οποία και πέταξε στο δρόμο.

Το σώμα της άτυχης κοπέλας βρέθηκε στο Μαλάντ, ένα δυτικό προάστιο στην Βομβάη την περασμένη Δευτέρα.

Σύμφωνα με τις αρχές, η 20χρονη είχε μετακομίσει πρόσφατα στην πόλη με σκοπό να κυνηγήσει το όνειρό της και να γίνει καταξιωμένο μοντέλο.

Ολα ξεκίνησαν από έναν καβγά που είχε το ζευγάρι, για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα ο Σιντ να χτυπήσει στο κεφάλι με ένα αιχμηρό αντικείμενο το μοντέλο και να το αφήσει αναίσθητο στο πάτωμα.

Μόλις ο νεαρός κατάλαβε πως την σκότωσε, έβαλε το άψυχο σώμα της Μάνσι σε μία βαλίτσα, την κλείδωσε, έφυγε από το διαμέρισμα, πήρε ταξί και κατευθύνθηκε προς έναν ήσυχο στενό στο Μαλάντ όπου και εκεί παράτησε την βαλίτσα.

Οι αρχές τώρα ερευνούν τους λόγους που ο φοιτητής οδηγήθηκε σε αυτήν την αποτρόπαιη πράξη, καθώς και την αιτία του τσακωμού τους πριν η Μάνσι αφήσει την τελευταία της πνοή.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο ύποπτος, το μοντέλο και ο φοιτητής είχαν συνάψει πρόσφατα σχέση, ενώ ο φοιτητής είχε φτάσει στην Βομβάη από το Χαϊντεραμπάντ πριν από μόλις μία εβδομάδα.

Κατάθεση στην αστυνομία έδωσε και ο οδηγός ταξί που μετέφερε τον Σιντ με την βαλίτσα στο απόμερο μέρος, λέγοντας πως μόλις σήκωσε την βαλίτσα για να την τοποθετήσει στο πορτ μπαγκάζ του φάνηκε πως το φορτίο στην βαλίτσα ήταν αρκετά ανομοιογενές.

Ο  ταξιτζής δήλωσε επίσης πως στην αρχή ο ύποπτος του είχε πει άλλον προορισμό, αλλά τελευταία στιγμή άλλαξε την γνώμη του για τον τελικό προορισμό δύο φορές.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση