Θετικές ήταν οι εξελίξεις όσον αφορά την πορεία της υγείας του 4χρονου αγοριού που είχε πέσει από το μπαλκόνι του σπιτιού του στα Χανιά με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του.

Το παιδάκι είχε εισαχθεί διασωληνωμένο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση. Το ευτύχημα ήταν ότι ο οργανισμός του αποδείχθηκε ισχυρός και καθημερινά η κατάσταση της υγείας του παρουσίαζε βελτίωση.

Την περασμένη εβδομάδα ο 4χρονος μικρούλης «ξύπνησε» στην Εντατική και καθώς η συνολική εικόνα του βελτιωνόταν συνεχώς μεταφέρθηκε για τη συνέχεια της νοσηλείας του στην Ορθοπεδική Κλινική προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα κατάγματα που είχε υποστεί.

Υπενθυμίζεται πως το αγοράκι εικάζεται ότι βρισκόταν μόνο του στο σπίτι στα Χανιά, όταν έπεσε από το μπαλκόνι. Οι γείτονες είχαν ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου είχε μεταφέρει τον τετράχρονο αλλοδαπό αρχικά στο νοσοκομείο Χανίων και κατόπιν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Η μητέρα του παιδιού είχε συλληφθεί για παραμέληση ανηλίκου, ωστόσο με απόφαση εισαγγελέα είχε αφεθεί ελεύθερη προκειμένου να σταθεί στο πλευρό του παιδιού της το οποίο έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση