HomeΚΡΗΤΗΣτα Χανιά ο πρόεδρος της ΝΔ και η Ντόρα Μπακογιάννη

Στα Χανιά ο πρόεδρος της ΝΔ και η Ντόρα Μπακογιάννη

Θα παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Κρήτη βρίσκονται σήμερα ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και η βουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ντόρα Μπακογιάννη. Ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Μπακογιάννη επισκέπτονται τα Χανιά με αφορμή τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται από την τοπική οργάνωση της ΝΔ για τα 100 χρόνια από τη γέννηση του πατέρα τους Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Η εκδήλωση, σύμφωνα με τη ΝΟΔΕ Χανίων της ΝΔ θα πραγματοποιηθεί στις 6:00 το απόγευμα στην πατρική οικία της οικογένειας Μητσοτάκη, στην περιοχή Μεϊντάνι, και στη συνέχεια θα λάβει χώρα η τελετή ονοματοδοσίας της οδού σε «Οδός Κωνσταντίνου Μητσοτάκη».

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν στις 8:00 το βράδυ στο θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» με το αφιέρωμα στη ζωή και το έργο του Έλληνα πολιτικού.

Ανακοίνωση ΝΟΔΕ Ηρακλείου για τα 100 χρόνια από την γέννηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη

«Τιμούμε, σήμερα, τα 100 χρόνια από τη γέννηση ενός σπουδαίου Κρητικού, ενός μεγάλου πολιτικού άνδρα, ενός γνήσιου πατριώτη, του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης υπήρξε ένας πολιτικός, βαθιά οραματιστής, που συνδύασε το όραμα με τον ρεαλισμό, που πίστεψε στις δυνατότητες αυτού του λαού και πέτυχε σε μέγιστο βαθμό την εθνική συμφιλίωση.
Που ήξερε ότι η δουλειά του πολιτικού, δεν είναι να είναι πρόσκαιρα ευχάριστος, αλλά μακροπρόθεσμα χρήσιμος.
Και αν η ένδειξη του μεγαλείου ενός άνδρα είναι η διαχρονικότητα των λόγων του, τότε αρκεί μία σύντομη ανάγνωση όσων έχει πει, καθ’ όλη τη διάρκεια της πολιτικής του διαδρομής, για να διαπιστώσει κανείς πόσο σπουδαίος άνδρας ήταν, αλλά και πόσο εξαιρετικά επίκαιρος παραμένει ως σήμερα».

Διαφήμιση
Διαφήμιση