HomeΚΡΗΤΗ15.000 τετραγωνικά μέτρα δωρεάν χώροι στάθμευσης στο Γάζι

15.000 τετραγωνικά μέτρα δωρεάν χώροι στάθμευσης στο Γάζι

9 δωρεάν χώροι στάθμευσης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Με περισσότερα από 15.000 τετραγωνικά μέτρα χώρων δωρεάν στάθμευσης, η Δημοτική Αρχή Μαλεβιζίου δίνει τη δυνατότητα στους κατοίκους και τους επισκέπτες της ευρύτερης περιοχής του Γαζίου και της Αμμουδάρας, να σταθμεύουν ελεύθερα τα οχήματά τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι 9 δωρεάν χώροι στάθμευσης βρίσκονται:

· Στην κεντρική πλατεία Μ. Κατσαμάνη, ανατολικά του Δημαρχείου Μαλεβιζίου.

· Στην λ. Ελ. Βενιζέλου

· Στο πρώην κτίριο της Ένωσης, δυτικά του Δημαρχείου Μαλεβιζίου

· Στο Γυμνάσιο Γαζίου

· Στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι

· Στις εργατικές κατοικίες στο Πολύδροσο

· Στην Αμμουδάρα σε τρία σημεία, στα ανατολικά (έναντι Agapi Beach), στο κέντρο (Τεχνόπολις) και στα δυτικά (στις εκβολές Αλμυρού).

dimotiko-parking-2

Αξίζει επίσης να τονιστεί ότι ήδη εξετάζονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Μαλεβιζίου και νέοι χώροι, όπως για παράδειγμα ένα ακίνητο 4 περίπου στρεμμάτων στο κέντρο του Γαζίου, με σκοπό να λειτουργήσουν επίσης ως δημοτικοί χώροι δωρεάν στάθμευσης.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης τόνισε: «Ίσως και να είμαστε ο μοναδικός Δήμος που έχει δώσει στη διάθεση των κατοίκων και των επισκεπτών του, τόσες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα ελεύθερης, δωρεάν στάθμευσης καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, καλύπτοντας με αυτό τον τρόπο τις ανάγκες τόσο των αστικών περιοχών, όσο και των παραθεριστικών, όπως είναι η Αμμουδάρα.

Με την ευκαιρία θα ήθελα να απευθύνω έκκληση στους συμπολίτες μας, να χρησιμοποιούν τους χώρους αυτούς για την κάλυψη των αναγκών τους. Ειδικά σε ό,τι αφορά το κέντρο του Γαζίου, τα πάρκινγκ που έχουμε δημιουργήσει καλύπτουν άνετα τις ανάγκες τους και με την χρήση τους, θα συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της κεντρικής λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου, κάτι που θα είναι προς όφελος όλων».

Διαφήμιση
Διαφήμιση