HomeΕΛΛΑΔΑΟ Παπαγγελόπουλος στηρίζει Πολάκη

Ο Παπαγγελόπουλος στηρίζει Πολάκη

Παρεξηγήθηκε, εξέφρασε την αγωνία του με... μπρουτάλ τρόπο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Λάδι στη φωτιά έριξε ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος όσον αφορά στην πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει με αφορμή τις δηλώσεις Πολάκη.

Ο κ.Παπαγγελόπουλος υπερασπιζόμενος επί της ουσίας τις δηλώσεις του Αναπληρωτή υπουργού υγείας ότι η κυβέρνηση πρέπει να βάλει κάποιους στη φυλακή προκειμένου να κερδίσει τις εκλογές, ανέφερε  ότι προφανώς ο κ. Πολάκης  παρεξηγήθηκε διότι εξέφρασε με… μπρουτάλ τρόπο την αγωνία του ως προς την εξέλιξη δικαστικών υποθέσεων.

«Ο κ.Πολάκης μήπως έχει παρεξηγηθεί σε αυτή την τοποθέτησή του; Μήπως  δεν εξέφρασε πρόθεση πολιτικών διώξεων αλλά την αγωνία του για την απονομή δικαιοσύνης με μπρουτάλ τρόπο; Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να μιλάει για πολιτικές διώξεις,  διότι η παρούσα κυβέρνηση  σεβάστηκε όλες τις  προϋποθέσεις σε υποθέσεις, και δεν έχει κάνει  καμία παρέμβαση. Θυμίζω το πογκρόμ συλλήψεων από την προηγούμενη κυβέρνηση για επικοινωνιακούς λόγους».

Λίγο πριν ολοκληρώσει την τοποθέτηση του και με αφορμή και το σημερινό περιστατικό στο αστυνομικό τμήμα Ομονοίας αλλά και την επίκληση πολλών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στην ανάγκη να υπάρξει νόμος και τάξη  στην Ελλάδα ο κ. Παπαγγελόπουλος χρησιμοποίησε μία φράση που σχολιάστηκε από πολλούς βουλευτές «Πάντα ήμουν υπέρ  του νόμου, αλλά  απόλυτη τάξη και ασφάλεια μόνον στα νεκροταφεία υπάρχει».

Η αντίδραση της ΝΔ

Στις αναφορές του Δημήτρη Παπαγγελόπουλο περί μπρουτάλ συμπεριφοράς του Παύλου Πολάκη απάντησε ο εισηγητής της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Καραγκούνης. «Οι μπρουτάλ τρόποι Πολάκη σε δημοκρατίες και  σε ευνομούμενες  πολιτείες δεν μπορεί να υπάρχουν. Δεν γίνεται να  προαναγγέλλονται φυλακίσεις, έγινε κι από άλλους. Να αποφασίσουμε αν σεβόμαστε την ανεξαρτησία της  δικαιοσύνη ή όχι και αν  ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει».

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση