HomeHL-9Ήρθε η «βοήθεια» της Δούρου στο… Βενιζέλειο – Άφωνοι οι εργαζόμενοι

Ήρθε η «βοήθεια» της Δούρου στο… Βενιζέλειο – Άφωνοι οι εργαζόμενοι

Ευτυχώς πήραν το «πράσινο» φως για τα Λευκά Κτίρια

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άφωνοι έμειναν οι εργαζόμενοι του Βενιζέλειου νοσοκομείου σήμερα το πρωί όταν έφτασε η «βοήθεια» της περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου.

Πρόκειται για πέντε μεγάλους οικίσκους – τύπου container – που διέθεσε η κ. Δούρου προς την 7η ΥΠΕ Κρήτης και το Βενιζέλειο για την στέγαση μέρους των διοικητικών υπηρεσιών του νοσηλευτικού ιδρύματος μετά την καταστροφική φωτιά της 23ης Σεπτεμβρίου.

Όταν οι εργαζόμενοι είδαν τους οικίσκους δεν πίστευαν στα μάτια τους.

«Περιμέναμε να έρθουν οι οικίσκοι και μόλις τους είδαμε δεν ξέραμε τι να πούμε. Για να χρησιμοποιηθούν πρέπει να γίνουν πολλές παρεμβάσεις καθώς βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο πρόεδρος της Ένωσης Εργαζομένων Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Γιώργος Χονδροζουμάκης.

Δείτε τις φωτογραφίες

Παρέμβαση των εργαζομένων

Μάλιστα η Ένωση Εργαζομένων του Βενιζέλειου νοσοκομείου γνωστοποίησε το γεγονός και μέσω της ιστοσελίδας της λέγοντας χαρακτηριστικά:

«H πολυσυζητημένη βοήθεια της πολιτείας στο πυρόπληκτο Βενιζέλειο μόλις έφτασε

Τα συμπεράσματα δικά σας………….

Φανταστείτε πόση θα είναι η έκτακτη επιχορήγηση !!!!»

benizeleio-doyroy5

«Πράσινο φως» για τα Λευκά κτίρια

Ευτυχώς για το Βενιζέλειο νοσοκομείο σήμερα η πρυτανεία του Πανεπιστημίου Κρήτης ενέκρινε το αίτημά για να χρησιμοποιηθούν κάποια γραφεία των Λευκών Κτιρίων για τις υπηρεσίες του νοσοκομείου.

«Ευτυχώς είχαμε την θετική εξέλιξη από την πλευρά της Πρυτανείας. Δεν ξέρουμε ακριβώς ποια κτίρια θα μας δώσουν και αν θα μας καλύψουν αλλά σίγουρα πρόκειται για μία μεγάλη βοήθεια», επεσήμανε ο κ. Χονδροζουμάκης ο οποίος παράλληλα τόνισε πως «επειδή ένα νοσοκομείο πάντα έχει έλλειψη χώρου σίγουρα θα βρούμε και τρόπο για να χρησιμοποιήσουμε τους οικίσκους».

Διαφήμιση
Διαφήμιση