HomeHL-SportsΟΦΗ: Χωρίς τους Νέιρα και Παπάζογλου κόντρα στον Ολυμπιακό

ΟΦΗ: Χωρίς τους Νέιρα και Παπάζογλου κόντρα στον Ολυμπιακό

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Τις πολύτιμες υπηρεσίες των Χουάν Νέιρα και Τάσου Παπάζογλου θα στερηθεί ο ΟΦΗ στον κυριακάτικο αγώνα πρωταθλήματος  με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.
Οι δύο παίκτες αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών κι έτσι δεν θα βρίσκονται στη διάθεση του Νίκου Παπαδόπουλου στην αναμέτρηση με τους Πειραιώτες.
Αντίθετα ο Μανώλης Μπολάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα των Κρητικών και ως εκ τούτου θα μπορέσει να αγωνιστεί κόντρα στους «ερυθρόλευκους».
Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ:
«Με προπόνηση που έγινε το απόγευμα της Δευτέρας  στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ξεκίνησε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ου θα γίνει την Κυριακή (21/10, 8.30μμ) στο Γεντί Κουλέ. Ο Μανόλης Μπολάκης ξεπέρασε τον τραυματισμό του και ακολούθησε όλο το πρόγραμμα.

Αντίθετα οι τραυματίες Παπάζογλου και Νέιρα, έκαναν ατομικό και θεραπεία και δεν προλαβαίνουν την προσεχή αναμέτρηση. Ο Παπάζογλου έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και ο Νέιρα ενοχλήσεις στη γάμπα. Νέα προπόνηση θα γίνει την Τρίτη το μεσημέρι (12μμ) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο».

Διαφήμιση
Διαφήμιση