HomeHL-9Δύο τροχαία με δίκυκλα κινητοποίησαν τις αρχές

Δύο τροχαία με δίκυκλα κινητοποίησαν τις αρχές

Στο νοσοκομείο τρία άτομα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δύο τροχαία ατυχήματα σημειώθηκαν την ίδια περίπου ώρα σε κεντρική λεωφόρο του Ηρακλείου και στη Μεσαρά.

Πιο συγκεκριμένα, γύρω στις 10:00 το πρωί νεαρός άνδρας που κινούνταν με δίκυκλο μικρού κυβισμού στη λεωφόρο Καλοκαιρινού, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να παρασύρει μια 26χρονη κοπέλα τη στιγμή που διέσχιζε πεζή το οδόστρωμα.

Τόσο ο δικυκλιστής όσο και η νεαρή γυναίκα έπεσαν στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τους. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ που έσπευσαν στο σημείο με ασθενοφόρο πρόσφεραν επί τόπου τις πρώτες βοήθειες στους δύο τραυματίες, οι οποίοι στη συνέχεια μεταφέρθηκαν στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου για να υποβληθούν σε ιατρικές εξετάσεις.

Τα τραύματα που έχουν υποστεί δεν εγκυμονούν κινδύνους για τη ζωή τους.

Την ίδια περίπου ώρα και ένα δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στη Μεσαρά και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή του Κόκκινου Πύργου. Ο οδηγός μιας μοτοσικλέτας, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του δικύκλου με αποτέλεσμα να πέσει στον δρόμο και να τραυματιστεί.

Αρχικά μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Μοιρών, όπου οι γιατροί έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του στο εφημερεύον νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Διαφήμιση
Διαφήμιση