HomeΚΡΗΤΗ19χρονος κρύβεται πίσω από την απόπειρα ανθρωποκτονίας

19χρονος κρύβεται πίσω από την απόπειρα ανθρωποκτονίας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συνελήφθη από τις αρχές ένας 19χρονος Βούλγαρος, ο οποίος κατηγορείται για την απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας σε βάρος 74χρονου στα Χανιά.

Σύμφωνα με το αστυνομικό δελτίο:

Συνελήφθη, σήμερα (27.05.2014) το μεσημέρι, στα Χανιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, 19χρονος αλλοδαπός υπήκοος Βουλγαρίας, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και απόπειρα ληστείας, σε βάρος 74χρονου ημεδαπού.

Ειδικότερα, χθες (26.05.2014) το βράδυ, ο συλληφθείς, με την απειλή και χρήση μαχαίριoυ, επιχείρησε ανεπιτυχώς να αφαιρέσει χρήματα από κατάστημα ιδιοκτησίας του 74χρονου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του (74χρονου), ενώ στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, προέκυψε ότι η ανωτέρω πράξη διαπράχθηκε από τον 19χρονο, ο οποίος άμεσα αναζητήθηκε, εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Ο 74χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, στη  δεξιά τραχηλική χώρα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση