HomeΚΡΗΤΗΛ. Αυγενάκης: «Η ΝΔ χρειάζεται τους νέους στην πρώτη γραμμή»

Λ. Αυγενάκης: «Η ΝΔ χρειάζεται τους νέους στην πρώτη γραμμή»

Σε συνάντηση με νέους στο Καστέλι

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Για τη Νέα Δηµοκρατία, η επένδυση στη νέα γενιά αποτελεί την πιο σημαντική προϋπόθεση για την οικοδόμηση της Ελλάδας του αύριο που οραματιζόμαστε. Άλλωστε, είναι ο βασικός πυλώνας του νέου εξωστρεφούς παραγωγικού μοντέλου που έχει ανάγκη η χώρα για να ξεφύγει από το τέλμα. Μια Ελλάδα, που δεν επενδύει στη νέα γενιά, δεν έχει µέλλον», τόνισε μεταξύ άλλων ο Γραμματέας της ΝΔ και Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης σε συνάντηση που είχε το απόγευμα του Σαββάτου  με νέους στο Καστέλι του ν. Ηρακλείου.

«Η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένουμε στη νέα γενιά στο πνεύμα της διεύρυνσης και της ανανέωσης μέσα από την ενεργό συμμετοχή νέων ανθρώπων με φρέσκιες ιδέες, όραμα και καθαρή ματιά για τις εξελίξεις στην πολιτική και την κοινωνία.

Αυτό επιδιώκουμε μέσα από αυτές τις συναντήσεις μας!» επεσήμανε ο κ. Αυγενάκης και πρόσθεσε: «Είμαστε με τους νέους που σπουδάζουν, με τους νέους που εργάζονται, με τους νέους που προσπαθούν να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα, με τους νέους που προσπαθούν να εξελιχθούν στον επαγγελματικό στίβο! Είμαστε με τους νέους που αγωνίζονται, που δημιουργούν, που οραματίζονται και προσπαθούν για ένα καλύτερο αύριο!».
l-avgenakis_kasteli_2

Η συνάντηση του Λευτέρη Αυγενάκη με νέους είναι μια ακόμη πρωτοβουλία που έχει ξεκινήσει ο Γραμματέας της ΝΔ στο Ν. Ηρακλείου και σε όλη την Ελλάδα.

Ανοιχτή συζήτηση, χωρίς πρωτόκολλα, για την επικαιρότητα, το μέλλον των νέων, αλλά και πως φαντάζονται τη δική τους συμμετοχή στα κοινά.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Αυγενάκης: «Η ΝΔ θέλει τη νεολαία να πρωταγωνιστήσει στη νέα σελίδα της Πατρίδας μας!

Εσείς οι νέοι θα κρίνετε το αποτέλεσμα, εσείς οι νέοι θα φέρετε τη νίκη. Και είστε εσείς, η νεολαία που θα γίνετε πυξίδα της κυβέρνησής μας – μιας κυβέρνησης όλων των Ελλήνων – σε μία αναγεννημένη Ελλάδα!».

Ο κ. Αυγενάκης μάλιστα απευθυνόμενος στου νέους, έκλεισε λέγοντας: «Έχουμε χρέος απέναντι σας. Να διαμορφώσουμε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας, να διοχετεύσετε τη δημιουργικότητά σας και τις ιδέες σας, να σταματήσει η διαρροή ανθρώπινου κεφαλαίου στο εξωτερικό και να ξεκινήσει ο επαναπατρισμός όσων έχουν φύγει.

Η Νέα Δημοκρατία χρειάζεται τους νέους στην πρώτη γραμμή. Θέλουμε ένα στελεχιακό δυναμικό που θα μπορεί να εκπροσωπεί με σοβαρότητα, με όρεξη για δουλειά και με αίσθημα ευθύνης, όλους τους δημιουργικούς Έλληνες».

Διαφήμιση
Διαφήμιση