HomeΚΟΣΜΟΣΈτρωγαν ασταμάτητα junk food για να “γλιτώσουν” τον Στρατό!

Έτρωγαν ασταμάτητα junk food για να “γλιτώσουν” τον Στρατό!

Σκαρφίστηκαν ένα …ανθυγιεινό σχέδιο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δώδεκα σπουδαστές φωνητικής στην Νότια Κορέα, αποφάσισαν να αυξήσουν το βάρος τους, ώστε να μην «περάσουν» από τις απαραίτητες στρατιωτικές ασκήσεις και έτσι να «γλιτώσουν» τον Στρατό!

Οι 12 νέοι ήθελαν αντί να ντυθούν στο «χακί» να προσφέρουν κοινωνική εργασία, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να εργάζονται παραλλήλως ως τραγουδιστές. Έτσι, άρχισαν να τρώνε πέντε φορές την ημέρα πίτσες και χάμπουργκερ, αλλά και να καταναλώνουν συμπληρώματα διατροφής με πολλές θερμίδες.

Ωστόσο, έκαναν το λάθος και ανάρτησαν σε φόρουμ στο διαδίκτυο το… σχέδιο τους! Στελέχη του Στρατού στην Νότια Κορέα τους εντόπισαν και ξεκίνησε στρατιωτική έρευνα, ενώ θα βρεθούν και αντιμέτωποι με την Δικαιοσύνη.

Εφόσον κριθούν ένοχοι, θα πρέπει να υπηρετήσουν κανονικά την θητεία τους, διάρκειας 22 μηνών, η οποία στην Νότια Κορέα είναι υποχρεωτικό να γίνει πριν οι άνδρες κλείσουν τα 28 χρόνια τους.

Δύο από τους δώδεκα σπουδαστές, που προσπάθησαν να αποφύγουν τον Στρατό υπηρετούν ήδη, προσφέροντας κοινωνική εργασία, ωστόσο δεν αποκλείεται να κληθούν να υπηρετήσουν και κανονικά την θητεία τους στον Στρατό.

Ένας βασικός λόγος που πολλοί νέοι στην Νότια Κορέα δεν θέλουν να υπηρετήσουν στον Στρατό είναι ότι λαμβάνουν αντιμίσθιο 235 ευρώ τον μήνα στην διάρκεια της θητείας τους, ένα ποσό χαμηλότερο και από τον κατώτατο μισθό στην χώρα.

ant1news.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση