HomeΚΡΗΤΗΓ. Κουράκης: «Συνεχίζουμε απτόητα τα έργα»

Γ. Κουράκης: «Συνεχίζουμε απτόητα τα έργα»

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ούτε λεπτό δεν έχασε ο Δήμαρχος Γιάννης Κουράκης και παρά την εξαντλητική προεκλογική περίοδο πρωί πρωί βρισκόταν στο γραφείο του συγκαλώντας εκτελεστική επιτροπή δηλ τους Αντιδημάρχους ώστε να συνεχιστεί κανονικά το έργο που έχουν αναλάβει μέχρι την τελευταία ημέρα της θητείας τους.Χωρίς ξεκούραση ουσιαστικά λοιπόν ο Δήμαρχος για τρεις μήνες όχι μόνο δεν εγκαταλείπει την πόλη και τους όλους δημότες αλλά όπως τα τελευταία σχεδόν 12 χρόνια έτσι και σήμερα σαν να μην άλλαξε τίποτα συνεχίζει ακούραστα.Μάλιστα μαθαίνουμε ότι δεν έγινε κουβέντα για το εκλογικό αποτέλεσμα αφού όπως είπε στους παραβρισκόμενους είναι μεταγενέστερη  συζήτηση από την οποία ενδεχομένως να συνοδεύεται και από αποκαλύψεις και τώρα προέχει η σειρά έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη.

“Τα δώσαμε όλα για το Ηράκλειο και τους Ηρακλειώτες. Έχουμε τη συνείδηση μας καθαρή και ήσυχη. Βαδίζουμε με το κεφάλι ψηλά, κοιτάμε τους Ηρακλειώτες στα μάτια και συνεχίζουμε με συνέπεια και με τους ίδιους ρυθμούς το έργο μας μέχρι τη λήξη της θητείας μας γιατί δεν πρέπει να χαθεί ή να μείνει πίσω τίποτα για την πόλη.

Σε Δημοτικό Συμβούλιο που θα γίνει πριν το τέλος της δημοτικής περιόδου, θα ενημερωθεί λεπτομερώς το Σώμα για όλα τα έργα, τις μελέτες και τις δράσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη ή είναι έτοιμες να δημοπρατηθούν” τους είπε ο Δήμαρχος σε μια ατμόσφαιρα διάχυτη από συγκίνηση.

Διαφήμιση
Διαφήμιση