Σε μία… καβάτζα είχε κρύψει 20 κιλά χασίς ένα ζευγάρι στα Χανιά που συνελήφθη από τις διωκτικές αρχές του τόπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, πρόκειται για έναν 38χρονο αλλοδαπό και μία 39χρονη Κρητικιά που σήμερα, λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας την περασμένη Τετάρτη τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

narkotika2

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν πριν αρκετό καιρό όταν στα γραφεία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Χανίων έφτασαν πληροφορίες για την δράση του συγκεκριμένου ζευγαριού.

Οι αστυνομικοί έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση το ζευγάρι και είδαν πως προμηθεύονταν μεγάλη ποσότητα χασίς, τα έκρυβαν σε έναν χώρο που λειτουργούσε ως «καβάτζα» και στη συνέχεια τα πωλούσαν σε διάφορους πελάτες.

Την περασμένη Τρίτη, οι αρχές – γνωρίζοντας πως το ζευγάρι είχε στα χέρια του τεράστια ποσότητα χασίς – έστησαν μία επιχείρηση και συνέλαβαν τα δύο άτομα ενώ βρήκαν και πάνω από 20 κιλά ινδικής κάνναβης.

Παράλληλα βρήκαν και κατάσχεσαν: ποσότητα χασίς αναμειγμένη με καπνό, 34 ναρκωτικά χάπια, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 630 ευρώ σε μετρητά, τρία κινητά τηλέφωνα και το αυτοκίνητο της 39χρονης.

Διαφήμιση
Διαφήμιση