HomeΚΡΗΤΗΣτο Λασίθι γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας από τη Δανία

Στο Λασίθι γνωστή δημοσιογράφος και συγγραφέας από τη Δανία

Σκοπός του ταξιδιού της η συγγραφή άρθρων για ταξιδιωτικό οδηγό

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Η γνωστή ταξιδιωτική συγγραφέας/δημοσιογράφος κα Ida Ferdinand από την Δανία επισκέπτεται την Ανατολική Κρήτη τα τελευταία χρόνια. Πριν 3 χρόνια είχε επισκεφτεί την περιοχή μας στα πλαίσια της έρευνας για το νέο ταξιδιωτικό οδηγό Κρήτης που εκδίδεται στη Σκανδιναβία. Έχοντας εκδώσει το συγκεκριμένο ταξιδιωτικό οδηγό, επισκέπτεται αυτό το διάστημα από 7 έως 13 Οκτωβρίου την περιοχή του Αγίου Νικολάου, την Σητεία και τον Μακρυγιαλό προκειμένου να ενημερώσει με νέα στοιχεία τον ταξιδιωτικό οδηγό.

Το τμήμα τουρισμού της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, στην προσπάθεια του να βοηθήσει την ταξιδιωτική συγγραφέα/δημοσιογράφο κα Ferdinand στο έργο της, την ενημέρωσε για τις αλλαγές στην περιοχή, της έδωσε καινούριο ενημερωτικό υλικό και την ξενάγησε στα σημεία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος.

Η κα Ferdinand υποσχέθηκε ότι θα επισκεφτεί την Κρήτη στο μέλλον αφού αγαπάει το νησί και θέλει να ενημερώνεται για τις εξελίξεις και τις βελτιώσεις που συμβαίνουν εδώ.

Κατά την διάρκεια της παραμονής της στην Κρήτη φιλοξενήθηκε από το ξενοδοχείο «FLISVOS» στη Σητεία και το «HELIOS APARTMENTS» στο Μακρυγιαλό.

 

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση