HomeΚΡΗΤΗΟ Λευτέρης Αυγενάκης συναντά νέους στο Γάζι και στο Καστέλι

Ο Λευτέρης Αυγενάκης συναντά νέους στο Γάζι και στο Καστέλι

Την Παρασκευή και το Σάββατο, αντίστοιχα

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις δια ζώσης επαφές του με τους νέους συνεχίζει ο Γραμματέας της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης σε περιοχές του νομού Ηρακλείου.

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνονται τα εξής:

«Η ΝΔ και ο Πρόεδρός της, Κυριάκος Μητσοτάκης, επιμένουν στο πνεύμα της διεύρυνσης και της ανανέωσης της Παράταξης μέσα από την ενεργό συμμετοχή νέων ανθρώπων με φρέσκιες ιδέες και όραμα για την επόμενη μέρα της χώρας.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γραμματέας της ΝΔ – Βουλευτής Ηρακλείου κ. Λευτέρης Αυγενάκης πραγματοποιεί δύο ακόμη συναντήσεις με νέους, την Παρασκευή,  12 Οκτωβρίου, στις 9:00μ.μ, στο Γάζι, στο Star Cafe (Ελ. Βενιζέλου 224) και το Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, στις 6:00 μ.μ., στο Καστέλι, στο Vengera Cafe.

Ενόψει των συναντήσεών του με τη νέα γενιά του νομού Ηρακλείου ο κ. Αυγενάκης δήλωσε: «Η Ελλάδα χρειάζεται μια συνολική επανεκκίνηση. Όσο η Κυβέρνηση επενδύει στην πόλωση, στο διχασμό και στο χθες, εμείς επενδύουμε στην ενότητα, στην αισιοδοξία, στη νέα γενιά, στο αύριο. Ζητούμε από τους νέους να συμπορευθούμε σε μια προσπάθεια αναγέννησης της Πατρίδας μας. Στόχος μας είναι να δώσουμε πραγματικές ευκαιρίες στη νέα γενιά να πραγματοποιήσει το όραμά της. Στηρίζουμε την ενεργό ενασχόλησή τους με τα κοινά. Πιστεύουμε στους νέους επιχειρηματίες, τους νέους αγρότες, τους νέους που θέλουν να δημιουργήσουν και να συμβάλλουν στη δημιουργία μιας άλλης Ελλάδας. Της Ελλάδας που αξίζει στους Έλληνες».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση