HomeHL-GreeceΖευγάρι θα πληρώνει 500 ευρώ στο γείτονα όταν τα παιδιά κάνουν φασαρία

Ζευγάρι θα πληρώνει 500 ευρώ στο γείτονα όταν τα παιδιά κάνουν φασαρία

Ζητάει αποζημίωση 60.000 ευρώ για ηθική βλάβη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Πριν 4 χρόνια όταν η Δέσποινα και ο σύζυγός της αγόρασαν ένα σπίτι στην Αθήνα για να ζήσουν με τα παιδιά τους.

Σήμερα η ίδια καλείτε να πληρώνει πρόστιμο 500 ευρώ στον γείτονα μετά από δικαστική απόφαση για κάθε φορά που τα δύο της κορίτσια κάνουν φασαρία στο σπίτι.

Εκτός από το πρόστιμο ο γείτονας ζητάει και αποζημίωση 60.000 ευρώ για ηθική βλάβη από την τρομερή φασαρία που του προκαλούν οι δυο ανήλικες κόρες μου κι εγώ, καταγγέλλει η Δέσποινα Οντατζή.

Μιλώντας η Δέσποινα Οντατζή και οι κόρες της στην εκπομπή του Alpha «ΜΕΤΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΚΤΑ», η μητέρα περιέγραψε πως από τις παρατηρήσεις του γείτονα οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

«Εγώ με την οικογένειά μου μένουμε στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας και μια μέρα που είχαμε μια οικογενειακή γιορτή, έρχεται ο γείτονας που μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, μου χτυπάει το κουδούνι κι αρχίζει να φωνάζει ότι κάνουμε φασαρία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καλή ηχομόνωση το σπίτι αλλά τα κοριτσάκια μου είναι πολύ ήσυχα. Ξεκίνησε πολύ ήπια το θέμα και καταλήξαμε στα δικαστήρια. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν έχει άλλες ασχολίες κι έγινα εγώ και τα παιδιά μου ο στόχος του» λέει η Δέσποινα.

1

Η Δέσποινα ανέφερε στην κάμερα πως δεν θα ξεχάσει ποτέ την 2μιση χρονών κόρη της να έχει γαντζωθεί από παντελόνι της και να κλαίει όταν είδε για 4η φορά τον αστυνομικό. «Μου έλεγε πως δεν θέλει να ξαναπαίξει σε αυτό το σπίτι», είπε η μητέρα.

Στην αγωγή του ο γείτονας υποστηρίζει πως η Δέσποινα Οντατζή και η οικογένειά της δεν τηρούσαν το ωράριο κοινής ησυχίας κυρίως το μεσημέρι, ότι μετέτρεπαν το σπίτι σε παιδική χαρά, ότι χτυπούσαν τις πόρτες καθώς κι ότι έπεφταν διαρκώς αντικείμενα στο πάτωμα. Επίσης ο γείτονας αναφέρει οτι η γυναίκα μετακινούσε έπιπλα τα μεσημέρια, γέμιζε και άδειαζε την μπανιέρα και χτυπούσε ρυθμικά το ξυράφι ξυρίσματος πάνω στην πορσελάνη της μπανιέρας.

Η Δέσποινα περιέγραψε μάλιστα πως ο «πόλεμος» με τον γείτονα στιγμάτισε την μία της κόρη.

«Την μία του την κόρη, την επηρέασε πάρα πολύ όλη αυτή η κατάσταση . Πήγαινε δευτέρα δημοτικού και το παιδί δεν είχε όρεξη για διάβασμα. Πολλές φορές το βράδυ είχαμε προβλήματα με τον ύπνο γιατί φοβόταν αρκετά, το παιδί. Κάποιες άλλες φορές όταν έλειπε ο άντρας μου για δουλειά , τον έπαιρνε τηλέφωνο και του έλεγε ότι η γυναίκα σου με τα παιδιά σου κάνουν φασαρία κι ότι μπαινοβγαίνει κόσμος στο σπίτι σου, με αποτέλεσμα να τσακώνομαι με τον άντρα μου εξαιτίας του γείτονα. Μου έκανε ψυχολογικό πόλεμο» ανέφερε η μητέρα στην εκπομπή.

Οσο για το πως δικαιώθηκε ο γείτονας στο πρώτο δικαστήριο, η Δέσποινα ανέφερε πως αυτό έγινε με την κατάθεση ενός ψευδομάρτυρα.

1

«Εφερε έναν μάρτυρα, ο οποίος είπε πάρα πολλά ψέμματα. Ο μάρτυρας είπε ότι είμαστε μια προβληματική οικογένεια, ότι τα παιδιά κάνουν θόρυβο συνέχεια, ότι βάζω μουσική όλη μέρα και το δικαστήριο τον πίστεψε γιατί ισχυρίστηκε ότι έμενε μέσα στην πολυκατοικία, ενώ δεν έμενε»,ανέφερε.

Πέρα από τα 500 ευρώ που θα πρέπει να πληρώνει η Δέσποινα και ο σύζυγός της κάθε φορά που κάνουν φασαρία οι κόρες, η νέα μητέρα καλείται να πληρώσει το πρόστιμο των 60.000 ευρώ για ηθική βλάβη από την «τρομερή» φασαρία που του προκαλούν οι δυο ανήλικες κόρες του κι εκείνη.

«Στο πρώτο δικαστήριο, έκανα κι εγώ ασφαλιστικά μέτρα. Όταν όμως ήρθε η στιγμή να συζητηθούν τα δικά μου ασφαλιστικά μέτρα, αυτός ήρθε και μου ζήτησε συγγνώμη. Εκεί έκανα το μεγάλο λάθος και δέχτηκα τη συγγνώμη του. Αναγκάστηκα, λοιπόν, να πουλήσω το σπίτι μου που με τόσο κόπο αγόρασα εγώ και ο άνδρας μου και να μετακομίσω σε μία γκαρσονιέρα», συμπλήρωσε.

Τώρα η Δέσποινα βρίσκεται στην αναίρεση της απόφασης και έχει ζητήσει κι εκείνη νέα ασφαλιστικά μέτρα, ελπίζοντας για το καλύτερο.

iefimerida.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση