Σήμερα αναμένεται να απολογηθεί ο 36χρονος άνδρας που κατηγορείται για τον εμπρησμό στο κομμωτήριο που σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στον Μασταμπά Ηρακλείου.

Ο εισαγγελέας του έχει ασκήσει ποινικές διώξεις για εμπρησμό από πρόθεση, έκρηξη και παράνομη οπλοφορία.

Το χρονικό
Όλα συνέβησαν στις 4 τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου όταν φωτιά εκδηλώθηκε σε κομμωτήριο στην οδό Πετρακογιώργη στον Μασταμπά.

Στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα της πυροσβεστικής με πέντε άνδρες που μέσα σε λίγη ώρα κατάφεραν και περιόρισαν την φωτιά εμποδίζοντάς την να επεκταθεί.

Η πυρκαγιά προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές.

Η σύλληψη
Λίγες ώρες αργότερα οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου είχαν στα χέρια τους βίντεο από κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και αξιοποιώντας και άλλα στοιχεία που είχαν στην διάθεση τους κατάφεραν να φτάσουν στην ταυτότητα του 36χρονου δράστη.

Παρουσία εισαγγελικού λειτουργού προχώρησαν στη σύλληψη του ενώ σε έρευνα στην οικία του βρήκαν και κατέσχεσαν δύο πιστόλια.

Οι λόγοι που τον οδήγησαν στον εμπρησμό

Έβαλε φωτιά για να εκδικηθεί την πρώην του. Ο 36χρονος ομολόγησε, εξηγώντας ότι μετά το χωρισμό του με υπάλληλο του κομμωτηρίου προέβη σε αυτή την πράξη, όπως είπε, λόγω προσωπικών διαφορών, αλλά και αντιζηλία.

Διαφήμιση
Διαφήμιση