HomeΚΡΗΤΗΣτην Αθήνα ο δήμαρχος Ρεθύμνου

Στην Αθήνα ο δήμαρχος Ρεθύμνου

Θα συμμετάσχει στην συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών της ΚΕΔΕ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στην Αθήνα θα βρίσκεται αύριο, Πέμπτη, ο δήμαρχος Ρεθύμνης, Γιώργης Μαρινάκης προκειμένου να συμμετάσχει στη συνεδρίαση της Επιτροπής «Οικονομικών των Ο.Τ.Α. της ΚΕΔΕ» με θέμα, μεταξύ άλλων, τη συζήτηση του Προσχεδίου Κρατικού Προϋπολογισμού έτους 2019.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος έχει προγραμματισμένη συνεργασία με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΧΕΝ και αργότερα, την ίδια ημέρα, με τον Πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου κ. Γ. Πατρίκιο.

Την επόμενη μέρα, Παρασκευή, ο Δήμαρχος θα μεταβεί  στο Δήμο Πύλου – Νέστορος  της περιφέρειας Πελοποννήσου, προκειμένου να συμμετάσχει, με την ιδιότητα του Προέδρου του ΣΕΔΗΚ,  ως ομιλητής, στις εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρα Ελιάς και Ελαιολάδου. Οι προγραμματισμένες  εκδηλώσεις θα υλοποιηθούν  από το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλη & Κάρμεν Κωνσταντακοπούλου, το Δήμο Πύλου-Νέστορος,  σε συνεργασία με το Δίκτυο Πόλεων «Βιώσιμη Πόλη»,  με το Δίκτυο Δήμων των εκλεκτών Ελληνικών Γεύσεων και με την Ομάδα παραγωγών ελαιολάδου ολοκληρωμένης διαχείρισης «Νηλέας».

Την ερχόμενη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, ο Δήμαρχος θα μεταβεί εκ νέου  στην Αθήνα για να συνεργαστεί με τον Υπουργό  Εσωτερικών κ. Αλ. Χαρίτση για θέματα ΕΔΕΥΑ και Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ο  Δήμαρχος θα επιστρέψει στο Ρέθυμνο αργά το απόγευμα της προσεχούς Δευτέρας και κατά τη διάρκεια της απουσίας του θα τον αναπληρώνει ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνης κ. Άγγελος   Μαλάς.

Διαφήμιση
Διαφήμιση