HomeΚΡΗΤΗΣτη Λότζια οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»

Στη Λότζια οι εργαζόμενοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι»

Έθεσαν επί τάπητος τα προβλήματά τους

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Κοινωνική Φροντίδα Ευπαθών Ομάδων Κρήτης, στο πλαίσιο της ενημερωτικής εκστρατείας για τα σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους εργαζομένους στο Πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» επισκέφτηκε χθες, Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου  τον Δήμαρχο  Ηρακλείου  κ. Βασίλη  Λαμπρινό και τον Πρόεδρο της ΔΗΚΕΗ κ. Γιώργο Τσαγκαράκη.

Τα μέλη του ΣΕΚΦΕΟ Κρήτης, κατά την διάρκεια της προγραμματισμένης συνάντησης με τον Δήμαρχο Ηρακλείου,  επεσήμαναν στον κ. Λαμπρινό το σημαντικό έργο, που έχει προσφέρει στην τοπική κοινωνία, με τον κ. Λαμπρινό να εκφράζει την αμέριστη συμπαραστάτη του προς τους εργαζόμενους, αλλά  και το δίκαιο αίτημά τους για νομοθετική ρύθμιση η οποία θα καλύπτει όλο το υπάρχον προσωπικό του  Βοήθεια στο Σπίτι.

koinonikh-frontida2

Το πρόγραμμα « Βοήθεια  στο Σπίτι»,  έχει κριθεί από τις τοπικές κοινωνίες ως μία από τις πιο αποτελεσματικές προνομιακές  Δομές σε επίπεδο τοπικής Αυτοδιοίκησης και εξυπηρετεί για τουλάχιστον 14 χρόνια, ευπαθείς ομάδες, ηλικιωμένους και ΑΜΕΑ, παρέχοντας υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας κατ΄ οίκον.

Παράλληλα, ο κος Λαμπρινός,  ως πρόεδρος της  ΠΕΔ  Κρήτης  ενημέρωσε τα μέλη  του Συλλόγου Εργαζομένων στην Κοινωνική Φροντίδα Ευπαθών Ομάδων Κρήτης ότι το σοβαρό αυτό ζήτημα θα συζητηθεί στην επόμενη συνεδρίαση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κρήτης, στην οποία θα συμμετέχει και αντιπροσωπείας του συλλόγου ΣΕΚΦΕΟ.

Διαφήμιση
Διαφήμιση