HomeHL-WorldΝέο βίντεο-σοκ από το τσουνάμι των χιλιάδων νεκρών στην Ινδονησία

Νέο βίντεο-σοκ από το τσουνάμι των χιλιάδων νεκρών στην Ινδονησία

Ξαφνικά η θάλασσα φουσκώνει και το νερό παρασύρει τα πάντα στο πέρασμά του

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Νέες εικόνες, οι οποίες αναδεικνύουν τη δύναμη της φύσης, από το τσουνάμι που έπληξε τις ακτές της Ινδονησίας δόθηκαν στη δημοσιότητα, προκαλώντας εκ νέου σοκ σε όσους το έζησαν, αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο, ο οποίος υπέστη σοκ από το μέγεθος της καταστροφής και τους χιλιάδες νεκρούς και αγνοούμενους.

Το νέο βίντεο δείχνει ξαφνικά τη θάλασσα να φουσκώνει και να κατακλύζει δρόμους, σπίτια και ξενοδοχεία, παρασύροντας τα πάντα στο πέρασμά του.

Το τσουνάμι έπληξε την πόλη Παλού μετά από σεισμό μεγέθους 7,5 Ρίχτερ που προηγήθηκε στην περιοχή. Αρχικά δεν είχε εκδοθεί προειδοποίηση για τσουνάμι, γεγονός που ενδεχομένως να διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο στις τραγικές εξελίξεις που ακολούθησαν. Όταν δόθηκε ειδοποίηση για το μεγάλο κύμα, ο χρόνος δεν αρκούσε προκειμένου να εκκενωθούν οι περιοχές.

Αποτέλεσμα; Πάνω από 2.000 νεκροί, εκατοντάδες αγνοούμενοι, πάνω από 10.000 τραυματίες και πάνω από 70.000 εκτοπισμένοι.

Ακολουθεί το νέο σοκαριστικό βίντεο από το τσουνάμι που εξαφανίζει σε κλάσματα δευτερολέπτου τις ακτές στην πόλη Παλού της Ινδονησίας:

https://www.youtube.com/watch?v=zAGTb0X1Zqw

protothema.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση