HomeΚΡΗΤΗΗ δημοτική αρχή Αγίου Νικολάου για τις εκροές του Βιολογικού Μαλίων

Η δημοτική αρχή Αγίου Νικολάου για τις εκροές του Βιολογικού Μαλίων

Τι ανάφερε σε επιστολή του ο Αντώνης Ζερβός προς τον δήμαρχο Χερσονήσου

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Άμεσα ανταποκρίθηκε ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ.Αντώνης Ζερβός, στις καταγγελίες πολιτών αναφορικά με την εκροή του Βιολογικού καθαρισμού Μαλίων, απευθυνόμενος με έγγραφο του (8/10/2018),στον δήμαρχο Χερσονήσου, και στην αρμόδια Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης – Αποχέτευσης της περιοχής, ζητώντας να πληροφορηθεί ζητήματα σχετικά με την αδειοδότηση της εγκατάστασης αλλά και ενημέρωση για τον έλεγχο των εκροών.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος κ. Ζερβός, έκανε γνωστό, ότι η δημοτική αρχή, ενεργοποιήθηκε άμεσα στο θέμα που έχει ανακύψει στην περιοχή, αποστέλλοντας έγγραφο στον δήμο Χερσονήσου, ζητώντας παράλληλα από ξενοδοχείο του Σισίου, ενημέρωση για τα ζητήματα που είδαν το φως της δημοσιότητας μέσω επιστολής στα social media.

Σύμφωνα με τις απαντήσεις που έλαβε από τους υπευθύνους του εν λόγω ξενοδοχείου, πρόσφατα διενεργήθηκε ανάλυση των υδάτων στην μονάδα (25/9), χωρίς να διαπιστωθεί οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ο κ. Ζερβός, υπογραμμίζοντας ότι η δημοτική αρχή θα δώσει στην δημοσιότητα τις επίσημες απαντήσεις που θα λάβει από τους θεσμικούς φορείς, διευκρίνισε ότι σύμφωνα με την αρχική ενημέρωση, υπάρχει χωροθέτηση και αδειοδότηση του τελικού αποδέκτη της εκροής του Βιολογικού Μαλίων, που ελέγχεται μηνιαίως καθώς αποτελεί υποχρέωση για την άδεια λειτουργίας του.

Όπως επίσης δήλωσε : » η Δημοτική Αρχή Αγίου Νικολάου, ενεργεί προς όφελος συνολικά της περιοχής και ίσως θα ήταν σκόπιμο η όποια καταγγελία υπάρχει στο μέλλον, να γίνεται απευθείας στον δήμο, ώστε να ενεργεί αρμοδίως και  να αποφεύγονται δημοσιεύσεις που  θίγουν επιχειρήσεις και εν πολλοίς μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε βάρος της περιοχής».

Διαφήμιση
Διαφήμιση