HomeHL-WorldΘύμα ξυλοδαρμού στο Παρίσι η 19χρονη κόρη της Μαρίν Λεπέν

Θύμα ξυλοδαρμού στο Παρίσι η 19χρονη κόρη της Μαρίν Λεπέν

Η αστυνομία συνέλαβε ως υπόπτους έναν 32χρονο και έναν 47χρονο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Επίθεση από δύο άνδρες δέχθηκε η 19χρονη κόρη της Μαρίν Λε Πεν, Ματίλντ, και ένας 18χρονος ξάδελφός της στο προάστιο Ναντέρ του Παρισίου τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ, οι δύο άνδρες γρονθοκόπησαν τους δύο νεαρούς, οι οποίοι διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι η μύτη της 19χρονης ήταν σπασμένη, ενώ ο 18χρονος υπέστη αρκετά τραύματα.

Η αστυνομία συνέλαβε ως υπόπτους για την επίθεση έναν 32χρονο και έναν 47χρονο, οι οποίοι ήταν μεθυσμένοι την ώρα της σύλληψής τους και φέρονται να αρνούνται ότι είναι οι δράστες.

Σύμφωνα με την Daily Mail, σε αυτό το στάδιο της έρευνας δεν είναι σαφές αν τα κίνητρα της επίθεσης είναι πολιτικά, αν και εκτιμάται πως οι δύο δράστες δε γνώριζαν πως η 19χρονη είναι κόρη της Μαρίν Λεπέν.

Σε σημερινές δηλώσεις της, πάντως, η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου ανέφερε: «Δεν υπήρξε μάχη… υπήρξε μία επίθεση, μία απρόκλητη επίθεση κατά δύο νεαρών ανθρώπων 18 και 19 ετών. Όμως αυτό δεν είναι αναπόφευκτο. Πιστεύω πως είναι συνέπεια πολιτικών επιλογών που έχουν γίνει επί σειρά ετών».

Newsbeast.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση