HomeHL-GreeceΤη βοήθεια ψυχιάτρου ζήτησε ο οδηγός που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στη Βουλή

Τη βοήθεια ψυχιάτρου ζήτησε ο οδηγός που εισέβαλε με το αυτοκίνητό του στη Βουλή

Το όχημα του τύπου FIAT PANTA δεν είναι κλεμμένο

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τη βοήθεια ψυχιάτρου ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες ο 59χρονος οδηγός ο οποίος εισέβαλε τα ξημερώματα στη Βουλή με το αυτοκίνητο του, έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και καταδιωκόμενος από αστυνομικούς.

Ο 59χρονος μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, είπε στους αστυνομικούς ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και χρήζει βοήθεια ψυχιάτρου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το όχημα του τύπου FIAT PANTA, δεν είναι κλεμμένο.

Η τρελή καταδίωξη ξεκίνησε όταν υπάλληλοι της Αττικής Οδού ενημέρωσαν στις 04.00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, την Τροχαία για άτομο που έχει σταματήσει το αυτοκίνητό του στα διόδια και προκαλεί προβλήματα.

Στην περιοχή έσπευσε αστυνομική δύναμη, αλλά όταν ο οδηγός είδε τους αστυνομικούς αντί να σταματήσει ανέπτυξε ταχύτητα και βγήκε στη λεωφόρο Κηφισίας.

Ακολούθησε κινηματογραφική καταδίωξη, ενώ λόγω της πορείας του ΙΧ κινδύνευσαν οδηγοί άλλων διερχόμενων οχημάτων.

Ο οδηγός μετά από λίγη ώρα, κατάφερε με αλλεπάλληλες ελιγμούς να φτάσει μέχρι το κέντρο της Αθήνας. Στη διασταύρωση της Βασ. Σοφίας με την οδό Ριζάρη ο οδηγός που βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ – όπως αποδείχτηκε – έχασε τον έλεγχο του οχήματός του και προσέκρουσε σε κολονάκια. Ο οδηγός, μετά την πρόσκρουση, συνέχισε απτόητος μέχρι το προαύλιο της Βουλής χωρίς κανένα από τα οχήματα της Αστυνομίας να καταφέρει να του κλείσει το δρόμο.

Πηγή: ΣΚΑΪ, zougla

Διαφήμιση
Διαφήμιση