Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους αφέθηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου ξενοδοχοϋπαλλήλου με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.
Ο κατηγορούμενος, διευθυντής προσωπικού του ξενοδοχείου, αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα,της εμφάνισης του κάθε μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα και χρηματική εγγύηση 5000 ευρώ. Το ίδιο και για τους άλλους δύο συγκατηγορούμενους του που τους επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 3000 ευρώ.

Ο συνήγορος υπεράσπισης Διονύσης Βέρρας, τόνισε πως δεν έγιναν τα πράγματα όπως παρουσιάστηκαν και πως οι πελάτες του προστάτεψαν τον 17χρονο με την σιωπή τους.

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τη Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου μετά από σχετική καταγγελία της μητέρας του 17χρονου, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε τόσο άγρια από τρεις συναδέλφους του σε χώρο του ξενοδοχείου όπου εργαζόταν το καλοκαίρι, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στο νοσοκομείο.

Υπενθυμίζεται ότι ο 17χρονος υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου καθώς έφερε τραύματα στο πρόσωπο και τα γεννητικά όργανα.

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η μητέρα του έφηβου στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου, το αγόρι ξυλοκοπήθηκε από τρεις συναδέλφους του, ο ένας εκ των οποίων διευθυντικό στέλεχος της ξενοδοχειακής μονάδας στη Σταλίδα για ασήμαντη αφορμή. Σύμφωνα με την εκδοχή της πλευράς του νεαρού, οι τρεις άνδρες προσφέρθηκαν να τον κεράσουν μια μπύρα, κι όταν ο έφηβος αρνήθηκε, υπήρξε αρχικά φραστική παρεξήγηση με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν, και οι τρεις ενήλικοι να χτυπούν άσχημα τον 17χρονο.

Όπως είχε γράψει το cretapost, ο 35χρονος κατηγορούμενος από την πρώτη στιγμή της σύλληψης του αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι ο νεαρός δημιούργησε  φασαρία επειδή η επιχείρηση τον απέλυσε.

Παραδέχτηκε ότι τον χτύπησε μόνο μία φορά, όταν ο 17χρονος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση