HomeHL-9Μπαράζ συλλήψεων για πλαστά διαβατήρια

Μπαράζ συλλήψεων για πλαστά διαβατήρια

Στα δύο μεγάλα αεροδρόμια της Κρήτης

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Στη σύλληψη συνολικά 24 αλλοδαπών, 14 ανδρών, 8 γυναικών και δύο ανηλίκων, ηλικίας από 21 έως και 40 ετών προχώρησαν οι αρχές στα αεροδρόμια Ηρακλείου και Χανίων στο χρονικό διάστημα από την 1η έως και τις 7 Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι 24 συνελήφθησαν για πλαστογραφία πιστοποιητικών, καθώς προσπάθησαν να ταξιδέψουν από τα δύο αεροδρόμια του νησιού με προορισμό αεροδρόμια της Γερμανίας, της Ιταλίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ολλανδίας και της Αυστρίας.

Όλοι τους συνελήφθησαν στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» και στο Διεθνή Αερολιμένα Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης» . Τα πλαστά διαβατήρια εντοπίστηκαν στη διάρκεια των ελέγχων που πραγματοποιούσαν άνδρες των Αστυνομικών Τμημάτων στα δύο αεροδρόμια και υποτίθεται ότι είχαν εκδοθεί αό τις αρχές Γαλλίας, Ιταλίας, Δανίας, Βουλγαρίας, Βελγίου, Γερμανίας, Πορτογαλίας, Ηνωμένου Βασιλείου, Ιράκ, Πακιστάν ,Φιλανδίας, Αυστρίας και Σουηδίας.

Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν.

Οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν στους εισαγγελείς Ηρακλείου και Χανίων αντίστοιχα.

Διαφήμιση
Διαφήμιση